tisdag underbara tisdag

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har vi då varit på matstart på bvc...får väl se när vi börjar pröva lite...är ju 6mån egentligen, men man ska ju lyssna av vad barnet är intresserad av.
sen så frågade jag om de med tandborstning oxå å de skulle man börja med oxå nu då när gaddarna börjat komma men med vatten bara. men de borde räcka med en gång om dagen eller....de tänkte jag inte på att fråga! iaf. ska ska han bli kallad till en tandläkare här framöver på bvc, de blev visst alla! brukar vara innan de får tänder men här var de för sent :P

sen gick vi en prommis bort till herrgårdsbacken där ofelia och maria väntade, vi gick bort till grusplanen så ofelia skulle få springa lite....sen gick vi hem till dem för att fika lite å mös på balkongen! påväg hem därifrån ringde marta så jag fick nyckeln till deras lgh och postfack så jag kan ta in posten på dagarna...de åker ju till paris imorron å kommer åter lördag! sen kom hon förbi här å vi surrade på massa innan janne kom hem....filip hade då legat å tränat nacken på golvet, lika duktig idag som han var i lördags....sen tippade han nästan på sidan när han låg på mage:) sen vare dags för käk å sen slocknade han i min famn....så han ligger nu i våran säng sen strax före 15 tiden kanske....sover än, så han lär väl va lika svår sövd som igår...slut på egen tid...men ska ju va vaken till 23 då desperata hemma fruar slutar så då får han väl va uppe då:)

nu ska jag ta en dusch medan han fortf. sover! börjar få lite ont i halsen:( vill inte bli sjuk....men blir så då man tar av tröjan då man blir svettig:(

ha de så bra alla!!


jo förresten ljusparty här den 20/4 19:00 lämna svar senast fredag 17/4 om du vill komma, ta gärna med en vän men anmäl hur många ni blir:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hejsan!Måste börja med att berömma dej för din blogg, du skriver så bra att det är kul att läsa varje gång och jag längtar till nästa inlägg.Sedan så ser jag att du ska ha ljusparty och om det går bra för dej så skulle jag väldigt gärna komma.

Jag har varit på ett sådant party förut och köpte så bra ljus.Kram på dej !

Kommentera inlägget här :