2a gången, mys å kläder

publicerat i Mitt liv som jag ;);
kondis är bra att träna, tränar ju hela kroppen...spänner ju magen.måste få upp flåset för å vilja träna annat.allt är bättre än inget! måste köpa nya aerobics skor, de är trånga de jag har:( och har stuttsat i dem många gånger nu, de är ju färskvara i sulor.

igår var vi till skönsberg och minigolfade lite....filip var såklart oxå med, var nöjd och glad hela tiden....somnade då vi var klar så tog en tur in på hemköp. idag var vi iväg på runda 2...gick sämre för mig idag....är väl tillbaka där jag brukar vara:) var väl bara säsongs nybörjar tur igår:) vi var även till skönsberg denna gång men idag var även emilie,peter och lilla elma med!! super skoj att ses, var alldeles för länge sedan sist...de var ju inte med på mamma fikat sist heller.
får väl förresten se om de blir nån sådan träff denna veckan.

ikväll ska janne på bio, tror han gått 1gång i veckan nu de sista 3 veckorna med idag...eheh jag är mest sugen på chipsen med sur kräm och lök :P men skulle vilja se nya ice age.men vem vill se den mer än jag?

efter golfandet som vi hann klart med precis innan regnet kom så for vi till birsta för en fika som slutade med lunch för de andra...jag tog bara en liten varm macka tänkte att de var hyffsat å lagom som fika...hehe men de andra surrade ihop sig medan jag gick å kika vad som fanns...så janne tog tacopaj och emilie å pter enchiladas.men gott vare å trevligt sällskap! filip fick amma lite han oxå, hade inte med mer än en burk med lite frukt pure till honom men tänkte prova med amning då de fått "vila" nån vecka nu då jag bara pumpat och det gick jättebra.....kanske kan sluta pumpa nu då...fast beror ju på hur ofta han tänker äta...haha får väl se hur det blir. ska ju iaf. bli mindre och mindre så inte janne behöver amma då de ska vara hemma 2 dar i veckan..
ja jag var ju in till jobbet här om dagen å talade om vilka dagar jag kunde jobba å från 1/9-31/12 så blir det sammanlagt 28 dagar....bra mjukstart. innan allvaret börjar nästa år....

hittade iaf. en sådan där body på lindex som jag inte hittade här hemma....å den var på rea plus ett par mumin byxor och en annan "mumin" body...fin filip ska bli i höst...eller finare:)
nu äre dags för middag för filip!

baj baj

bilder kommer kanske sedan!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annsofie:

Jag vill se den... :P kram

2:a kommentar, skriven , av Karro&Oliver:

Tack=) Så roligt att ha dom små, fast blir roligare

när dom blir någon vecka.

Jasså :-) Oliver älskar också sin gåstol.

Åhh vad mysigt med en fika.

Börjar 11.30 imorgon till 19.15 så kan tyvärr inte :-( Typiskt.

Är ledig lör-sön och tis-ons till veckan så vore roligt om man kunde fika nått då.

Kram

3:e kommentar, skriven , av Emilie:

klart du får dem, ska bara hem först, hade laddat upp från syrrans dator så jag måste ladda upp dem hemma å skicka därifrån. Tack för igår! :-)

4:e kommentar, skriven , av Maijsan:

jaså, haed han det! men vad var det då? jo jag hoppa de lugnar sig snart... sen att de kliar i munnen pga tänder gör juhenne inte di´rekt gladare. Här händer de inte så mkt, väntar på att målarna ska bli klar med lägenheten så vi får flytta in och komma i ordning. Jag vill ha ORDNING! kram

5:e kommentar, skriven , av Petra:

Jag vill jättegärna se nya Ice Age :)

Kommentera inlägget här :