4an visar nån bit från en minnes konsert av michael jackson!

publicerat i Mobilblogg:;
skönt vare å träna ikväll iaf. men de var nära att de blev inställt då vi var bara 3 med instruktören...många som har semester nu och är borta...så vi får väl se om de blir nå mer av hennes pass i juli, hon lät måttligt glad men de förstår jag då man åker ända in till stan och så kommer de nästan inga....förra veckan kunde man ju förstå då de var kanonväder att ingen ville träna, men idag då de regnade!?!?!
imorron kväll blire spinning om allt går som jag tänkt...känns verkligen bra att jag kommit igång och att allt funkar så bra för janne å filip hemma själva...bra att de får öva tills i september. måste ju ringa bossen imorron oxå å höra när hon har tid att träffas för och kolla om de går att göra som vi vill....*hoppas*

filip somnade kvart i 9 nu ikväll i min famn....låg å vände å busade lite med kudden här i soffan såg han var trött....vart lite grinig då jag tog bort den...så lyfte upp honom i famnen för att mysa lite med honom och så tiger förstås....till slut så kom hem till ro och ögonen for igen! ska väl pumpa lite strax å sedan sova...janne han är på bio med johan ikväll på lite egentid....jag tränar på min egentid och janne han roar sig med riktigt roliga saker han....alla prioriterar olika...men jag vet iaf. att jag MÅSTE köpa nya aerobics skor!! klämmer mig på tårna så jag får ont efter ett tag:( ska kika på stadium vad de har för nå skoj! måste ju va läckra oxå om de ska bli kul att träna...lite upplyftande, sen ska de ju självklart vara bra och fylla en funktion oxå!

nepp  nu ska jag dona lite sen sooooova...imorron blire fika med några av mammorna och bebisar!

Kommentera inlägget här :