en helt perfekt mysig dag i goda vänners sällskap!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag hade vi sovmorron å mys hemma....tog sedan med oss filip och for till ikea för att köpa födelsedags present och inflyttningspresent till Petra som både fyllt år och bytt bostad. hemskt mysig lägenhet....skulle lätt kunna bo där om jag nu inte haft min underbara familj! fick massa gott fika, glada skratt och massa surr och lite pikar kastades åt alla håll, var nog bara filip som klarade sig helt :P han fick lunch som gick hyffsat bra att ge om de var jag som matade å janne som höll i annars vare ju kul att kolla åt alla håll å inte gapa alltför mkt. somnade sedan i min famn så jag la honom på sängen där han tog en nap på 30 min....lättsam underbar unge som somnar hyffsat lätt i famnen och sedan bara kan lägga  på en säng.
syndade och tog med oss mAx hem idag.....gott vare.

GRATTIS till Fd. grannen Tommy som idag fyller år! ett steg närmare det magiska 30 strecket. och hans och Marias söta jänta blir snart 3 månader oxå...tänk så tide går fort,måste ta och ses nått framöver bara de har flyttat igen och kommit i ordning!
imorron ska jag och Filip lämna pappan hemma för att åka till birsta city och träffa söta Jenny för en dejt men lite lite fika eller lunch och sedan lite titt i butiker! skoj å ses var ett tag sedan, få höra hur utlandet och besökert i storstan var!

nepp nu ska man väl hänga tvätt medan janne ligger i soffan, pillar naveln och tittar på ernst! nån måste ju jobba för att få rena kläder.....
har städat lite i filips garderob, lyft upp de större kläderna nån hylla som han nu börjat växa i :) och tagit bort lite som han vuxit ur....men 68 har varit en väldigt låång storlek jämfört med va kort han hade 56 och 62.han är nu på väg i i sin 4.de strl efter födseln nummer 74....den kommer han nog oxå kunna ha länge, stort glapp till nästa!

baj baj! alltför nu!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annsofie:

Ja det får vi verkligen ta att göra... Henke börjar juh jobba på månda igen så då blir man själv och sällskapssugen! :P

2:a kommentar, skriven , av Maijsan:

ja absolut, har ju sagt att jag ska bjuda hem er bara vi kmmit i ordning så jag ringer när det börjar bli bebott på de nya stället kram :)

3:e kommentar, skriven , av Petra:

Haha ja det var himla roligt idag :) Kul att ni kom hit! Det får inte dröja lika länge till nästa gång.kramis

4:e kommentar, skriven , av momma:

Där sprack min skjuts plan :-(

Kommentera inlägget här :