en mysig dag utanför hemmet har jag och filip haft....tog med pappan sista gången..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag så har ju jag och filip varit på mamma fika ute på Piren på alnö....fint ställe, jag har tidigare aldrig varit där.mkt. mat hade de, lite mindre med fika....men vi hade tur med vädret, solen kikade ju tom fram flera gånger. dessutom så var vi hem till mamma ulrika och lilla molly med familj och fick se deras fiiina hus, gud så mysigt det var.
efter vi lämnat ön så plockade vi upp pappan hemma för att åka vidare till filip´s faster som idag fyller år *hurra, hurra, hurra, hurra* gick god smörgåstårta och the där....hon fick en roooolig present av oss....massa lotter och van faktiskt en hel del..dock ingen jättesumma men förvånansvärt mkt. för att lotterna ska vara köpt på samma ställe...sen så fick hon en giraff av samma märke som filip´s snutte tiger...dock "nalle" modell...tänkte att en snutte kanske hon inte behöver då hon passerat den magiskta 30 strecket med ett plus. varför hon fick en sådan av oss har faktiskt en historia.....men den nämns inte här....kan dock undra om de är fönster glas hon har i bågarna som sitter på näsan :P glad vart hon och mkt, förvånad...hon vet iaf. nu hur en giraff ser ut och kommer inte blanda ihop de med tigrar nå mera....hoppas å tror inte det iaf. filip fick låna den att leka med iaf. fast han hade ju med sig sin älskling mumin...men han gillade giraffen. den hade ju en tvättrådslapp man kunde suga på....hehe lyckan var gjord. han somnade sedan till där i min famn och jag la honom i eva´s säng....sov iaf. 30 min kanske.....plus att han sovit ca 45 då medan jag åt på piren....så idag har han fått hyffsat med sömn...1 timme på förmiddan oxå!

inte undra på att han inte ville somna efter vällingen...var varm oxå men tillslut slog han igen de 2 blå....la honom i sin säng och där låg han en stund 15 min kanske.....gnällde å pratade lite, janne var in och han låg på mage....vände tillbaka å drog igång mobilen....men ville inte somna om.... han plockade upp honom, bytte blöja och sedan fick han gröt.....gapade hela tiden å ville ha mer....gnällde inte då de var slut som han annars kan göra....2 stora rapar kom och sedan fick han mysa i pappas famn....somnade där efter ca 5 min....så idag somnade han 22:10....kanske han sover till halv 8-8 imorron då....vaknade ju halv 7 imorse men somnade om till 7....fick välling och somnade sedan om i våran säng till kvart över 8.
filip har iaf. tyckt det varit skönt att göra nått idag. imorron ska vi till petra och mysa....hon har ju både bytt bostad och fyllt år!! de ska firas!

nepp nu blire natti natti!

kram från oss alla!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

haha de du =) Camilla jobbar inte på det där slottet. Och jag drog inte ner någon urringning heller, hihi, var väl bara mig själv ;) Blev förvånad själv att jag lyckades faktiskt, vågade knappt gå innanför kanten först :D

Ja, 12 blir bra, skrev till dig precis på Facebook att jag tar 11.30 bussen. Så ses vid ingången vid Pressbyrån då? Kraamar

Kommentera inlägget här :