grattis...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja grattis till mig och janne som idag har varit tillsammans i 7½ år. hoppas på många många fler fina år tillsammans! men dubbelt grattis till mig då de är min dop dag idag oxå:) bara filip vaknar från sin lur så ska vi åka till östavall på party. skoj ska de bli! men ska stanna till i birsta för ett stopp först plus att pappan ska in till mamma och pappa sin och byta om. slipper han bli varm i bilen! filip var jätte trött vid lunchen idag så han åt väldigt dåligt. mamma får helt enkelt inte tvätta å fixa håret innan lill fisen fått mat! ska aldrig mer hända. men skönt för honom att få sova iaf.
ibland ser de ut som de tänker bli sol men de är väldigt mulet ute :(

nepp nu ska jag väl packa de sista av de som filip behöver ha med sig oxå. hoppas inte jag glömt nått! jobbigt de där när man ska packa med sig så mkt. som man annars har hemma......annat om man bara ska iväg själv då gör de inget om man glömmer nått....för oftast äre ju inte så viktigt de man glömt...men till filip får man inte glömma nått för de är ju inte alltid de går ta nått annat ist. som de går att göra för en annan. men vi åker ju hem imorron igen. så de är ju bara lite kläder, tandborste och blöjor som behövs....och så ska ju lite mat med som han kan äta i em ist. för lunchen...gröt, välling, efterrätt...ja de är mkt. man ska komma ihåg men de är väl därför man får vara hemma å föräldraledig....för att sova lite och komma ihåg allt som ska med.
ont i huvet börjar jag få oxå:( ska dricka lite vatten så går de kanske över! kanske skulle äta lite lunch men nu har jag ju diskat undan allt som var i disken så jag orkar inte göra om det!

allt för idag!

*kram på er*

Kommentera inlägget här :