grattis,fan,försöker...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
GRATTIS Filip, vår lilla älskling som börjar bli stor alldeles för fort....blir idag 6 månader! idag är de dags för vägning å mätning på bvc oxå, ska bli spännande! han har precis fått både lunch å efterrätt..så nu har jag lagt honom i sängen för att sova då han var väldigt trött vid bordet å höll på å tappa huvet:) å tummen i munnen mellan varven. då vet man att han är trött för de är endast då han stoppar in den....hör nu på små grinet i sängen oxå att han är tröttis....lill fisen då! så nu har jag lugnat ner honom så han kommit till ro så får vi se om små ögonen vill fara igen.har dragit igång mobilen.

fan som har hänt är att system kameran farit i golvet....så vad ska vi nu använda på dopet....tur vi har den lilla, blir ju bra med den oxå men inte riiiiiktigt samma. hade den i remmen runt nacken då jag gick in i köket för att fixa lunch till filip medan han "sprungit" *läs gått  i gåstolen.rätt som de är så lossnar ena remmen från kameran ,hinner precis få tag i den då den andra lossnar och vad händer då....jo kameran far i golvet. så nu går de inte knäppa kort, så antagligen är de objektivet som gått sönder.....fan va less jag blir. precis så här innan dopet oxå de ska väl va bra jävla typiskt oxå. och så hann jag inte få till nån 6 mån bild heller..klart sitter väl några på minnet som jag tog då han satt i gåstolen...får se om de blir nått av dem.

och försöker, de var ju att få filip å sova lunch å de har jag precis lycka!!ts med....ca 10 min tog de innan han kom till ro,slappna av och föll in i drömmarnas värld. nu ska jag passa på att äta lunch, dröjer ju ett tag innan jag får middag...

* Saknar även min underbara älskade moffa!idag är de 3 år sedan han lämnade oss *tårar i ögonen* *

tjing!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamma:

Skäms för att du varje år måste påminna mig om pappas bortgång , men jag minns ju inga andra datum heller så varför....varmt nu som då minns jag iaf.

Jag blir lika ledsen som du...gråter en skvätt och spelar en fin låt för honom med Mike Oldfield ( black bird ). han var den enda man som förstod mig och ljög eller överdrev aldrig.

Hoppas vi ses igen !

2:a kommentar, skriven , av sparriz:

beklagar sorgen. Stor kram.Måste säga att din nya frisyr blev superfin! Längtar så efter er!

Kommentera inlägget här :