ja då var denna dag snart över oxå då...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
filip vägde 7300g å var 67,5 cm lång. duktig pojke ökat i vikt.följer nu den lägre kurvan så de känns ju bra....maria sa att han eventuellt kommer att börja följa den nu ist. för den som han hade när han föddes....men att de var därför som doktorn vill att barn ska kolla på vår guld klimp! 20 över 2 lämnade jag mina pojkar på parkeringen här hemma för att brumma in mot stan.....på vägen in i parkeringshuset så vare köö...men hittade mig en bra parkering på plan 2. kom in till anna, lånade toan sedan var jag redo för förvandling, gav anna helt fria händer och vi körde helt på de hon hade som förslag! Super nöjd är jag över det...men ovant att bli lite mörkare nu under sommaren, brukar ju nästan vara super blond vid den här tiden på sommaren, men var redan rett ljus av mig själv nu! bild kommer längre ner!
iaf. så kom jag hem 17:30 så har haft lite egen tid och de var väldigt skönt, tror även att mina underbara pojkar tyckte de var skönt att vara själva och göra som de vill utan mamma nära! och de hade ju gått super bra för dem och vem hade trott annat? slappnade av riktigt bra då jag satt i stolen hos anna...vart lite smått stressad när färgen skulle verka men annars så gick de över förväntan bra! är bra för oss alla att vara ifrån varandra ibland. så filip å pappan blir vana varandra och att vi får vara ifrån varandra filip och jag.

iaf. på bvc så ska jag inte börja ge filip nån ersättning då de är så "kort" tid kvar som han kommer amma....dumt å introducera nå mer...eftersom han nu ska börja mer med mat oxå...ska börja ge lite mer som middag nu. och välling ist. för ersättning och så blire ur pumpad mjölk på dan. kan säga att jag kände mig riktigt smal då jag gick på stan efter frissan....då brösten ökat några kupor sedan imorse då jag pumpade ur senast där vid 7:30 :) tur jag hade många barn matsburkar sparade så jag kan pumpa ur och förvara i dem i kylen, behöver ju inte frysa...då de ska användas under dagen och i kylen klarar de sig i 2 dar. 3 små burkar fick jag iaf. till. :D vilket han tömde en nu ikväll innan han somnade...hoppas de var för natten så han inte ska måsta vakna om nån timme å va tok lessen som igår då han var alldeles svettig.

så nu vet ni hur landet ligger.
på sin 6 månaders dag fick filip en ny fin blå nappflaska från mam ultravent tror jag den heter ...hittade den på apoteket..måste ju ha en till nu när vi ska börja ge välling ca 2ggr/ dag och så bröstmjölk. sen fick han ju en ännu snyggare mamma :) plus att han fick ju de super fina skorna av momma härom dagen! har dock inte använt dem än då de varit så varmt!

idag har förresten lilleman flyttat sig själv i gåstolen riktigt långt å riktigt bra!! sitter även bra utan stöd korta stunder,ibland lite längre ibland lite kortare:D

nepp nu ska jag lägga in lite bilder då!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

Ja, langosen öppnar alltid på onsdagen =) Ja, var jättegott men kanske lite väl mycket lök :/.

Ne, i år fick vi tyvärr inte samtidigt, han har 28-31. Så en vecka var får vi semester från varandra =) Men 3 veckor tillsammans så det får man vara glad för iallafall.

Jo vädret ska väl vara bra imorgon också tror jag? Men kan ju msnas imorn om hur du vill göra.

Kraamar!

2:a kommentar, skriven , av Emilie:

Fin i håret! :-)

3:e kommentar, skriven , av Emilie:

ja oj ja, Elma blev ju lite av en ny, lyckligare, människa sen hon började äta mer. Sen har magproblemen minskat också, kanske känns bättre att äta då också tror jag. Ska försöka gå över mer på välling jag också nu.Klart vi ska hitta på nåt nån dag, förslag mottages tacksamt! :-) P har semester 5 veckor efter idag, Janne också tyckte jag jag läste va?

kramkram

Kommentera inlägget här :