måndag å ett jäkla trist väder...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har regnat från jag klev upp 6 imorse och de regnar än.....de är bara mer eller mindre..slutar aldrig:(
så idag har vi haft hemma mys dag...jag har även gjort baby bolognes som vart sådär...filip åt från början men svårt som attan att få till nån bra konsistens:( så nu ikväll provade jag mig på kycklingpuré innan filén blev klen. den vart nog bra mkt. bättre....får väl se imorron om filip gillar det....kanske blir godare än den köpta kycklingen med potatis och kyckling....vem vet!!?!? kan ju hoppas, de var väldans enkelt att göra. nepp nu blire lite slapp....skulle ha diskat och duschat men får se vilket av de jag väljer och vad som blir kvar till imorron....vill inte störa filip med en massa skrammel i diskbaljan....nog med att jag körde mixern när jag gjorde purén.

imorron ska bilen in för fortsättning med de nya gardinerna för nu hade det kommit in mera. sen på onsdag ska jag och filip ut till alnö å hälsa på ulrika och molly å de andra bebisar och mammor som kan....sen ska vi ner till piren och fika då de öppnar kl 14. torsdag ska vi till petra allihopa och kika på hur hon har det i sitt lilla krypin:) och så har hon ju fyllt år oxå.....vad ska vi hitta på!?!?! *hehe*

kan ju hoppas på bra väder imorron för då kanske vi följer med pappan till timrå och sedan tar en prommis hem....jeje lovar inget:)

alltför idag!

Kommentera inlägget här :