söndag och kväller....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
snart dags å sussa...har precis lagt filip som inte ville somna första gången jag la ner honom....ville ju mkt. hellre busa med nallarna i sängen.... igår sänkte vi förresten sängen oxå så nu sover han längst ner, känns tryggt att veta att han inte kan hamna på golvet medan man sover eller är i ett annat rum.när han tar sig ur denna så är de dags för större säng:)
filip har haft lite skrik/grin i hysterisk form.... ni som känner honom blir säkert förvånad att jag skriver så....men så är det...vaknade även vid halv 1 i natt å bara tok grinade så han knappt fick nån luft....stackarn har ju ont i magen säkert å idag har han inte gjort nr 2 mer än 2 gånger tror jag....så de rör sig nog mkt. där i lill magen! *stackars lill fisen*
idag har vi varit till birsta för att fixa en ram till presenten som janne´s mormor ska få på torsdag då hon fyller år. fikade sedan på charm....filip grinade så där tokigt där oxå....men var jättetrött å somnade till slut men de var en tanta där som vände sig om och tittade på mig, precis som att kan du inte få tyst på ungen...vi fikar här, men hallå alla måste väl få vara vart man vill.....satt ju dessutom ute och där gör man väl som han vill, barn måste väl oxå få höras och jag visst ju att han skulle somna så då kan jag ju inte plocka upp honom....försökte vyssa honom till sömns och till slut kom han till ro med tummen i munnen..... efter det så gick vi iaf. till lekplaneten där vi hittade en tallrik med gummiring som både tålde maskindisk och micro. hade inga bra haklappar där så vi gick vidare mot siba där janne köpte brännar skivor så vi kan göra en bra musik skiva till imorron....sen mot barnens hus...var en liknade haklapp som på lekplaneten (verkar inte finnas andra, bra modell att ha i skötväskan) köpte ett paket med skedar och gafflar,samt skålar med lock som är bra att ta barnmaten i om man ska på resurang eller fik så kan man bara be dem värma den ist för burken....lättare att röra om blir ju som en djuptallrik å man slipper kladd :) köpte även en till napp till vatten flaskan då de vi har är missfärgad av maten och så köpte vi en till nappflaska då janne tyckte de kunde vara bra att ha....kommer ju behvövas ett tag framöver!
träffade på både sara,jenny,anders,henrik och kusin samt tobbe med tjej....så många på en och samma dag och i samma hus....förutom sara som vi träffade utanför cupolen!

efter det så for vi mot bergom för att hälsa på henke och almina...var ju så länge sedan och skönt att sitta ute på altan då de har HUS!
nepp nu ska vi se en walander och sedan ska jag packa de sista så äre bara shampoo och sånt som ska ner imorron när jag klätt mig klart!

imorron far vi mot östhammar först för att hälsa på jannes kusin pär och sedan vidare till hallstavik till mormor adelia!

baj baj och natti! kommer hem på fredag under dagen/kvällen...beror på när vi kommer iväg och vad vi gör efter vägen hem:)kanske furuvik om de är bra väder!?!?!

*kram kram*

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Men hallihallå !

Dags att blogga igen kanske :)Kram!

Kommentera inlägget här :