söndag!?!?!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ska det bli regn idag tro??var ju så fint väder där vid halv 6 då jag var upp. ammade filip och sedan mös och somnade vi om alla 3 i våran säng....där vid halv 9 vaknade lilleman å tyckte de var morron så då klev jag och han upp.....han fick gröt.

nu har han visst vaknat från sin förmiddas lur....45 minuter....jaja de är bättre än inget alls..jag som tänkte hinna duscha nu ju...ejje

allt för nu! ska åka till granloholm sedan filip ätit för att hämta hans hänge till nyckelringen å så ville ju kim och träffa oss...de har ju ingen fungerande bil....så går det då man köper passat:)

baj!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av erica:

ja han är ju såå snuttig så vi bestämde oss för att pröva napp åå det visade sig att han var mamma upp i dagen..jag var ju napp galen som liten.vi hade ju några namn innan han föddes och har nu en hel lista men vi är ju såå veliga. Blir ju svårare när man vill ha ett väldigt udda namn oxå som typ bara någon till heter i sverige. nätterna ammar jag vell som mest 3 gånger åå får han bara mat så sover han nån timmar. dagarna går super..jag vill bara att mitt blodvärde ska bli bättre är ju sååååå svag fortfarande då jag inte fick nå blod fast jag förlorade 2,5 liter.

2:a kommentar, skriven , av jempa:

ja eller hur, nu kan man inte förstå att man har tyckt att dom där skorna var så snygga! haha :) ja, lite mer sol vore inte dumt!Ha det bra! Kram

Kommentera inlägget här :