tack tack för alla fina kommentarer om bilderna!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja de var verkligen en kanon dag...klart lite minus finns ju alltid men de har vi glömt nu! de viktiga var att filip var nöjd och glad och de skötten han ju galant!
vart riktigt nöjd med bilderna oxå, många som vart kalas bra.men svårt å få till då många knäpper å alla tittar åt olika håll:) men de är ju dop då ska de vara så....med barn blir inte allt perfekt, då får man lixom go with the flow eller hur man säger:) annat med bröllop då är man ju själv och kan fixa till och inte skylla på att inte alla ville vara med..då kan man posa lite mera:)

gud vad jag är less detta regn nu....vi skulle ju minigolfa med emilie,peter och elma i slutet på denna vecka, men de får nog bli längre fram,.... imorron drar vi till östavall på 80års kalas och hoppas vädret blir bättre! tänkt snart har de gått en vecka sedan filip döptes...

grattis nelly på din 10 månaders dag!! stora tjejen snart 1 år. tiden går på tog för fort....minns som igår när mamma evelina gick med stor magen för 1 år sedan å letade tjej kläder på rea:)

ikväll har vi varit hos mamma och uffe, fikat kaffe och tårta då uffe fyller år på måndag fick vi veta...så vi skyndade (läs janne) genast i väg för att köpa present....för att vara helt säker på att de skulle bli en lyckad present så for janne på dormy (golfbutiken i birsta). alltid lite sponsor till att åtminstone ta i dörrhandtaget på butiken :P
filip har busat å ätit å sovit lite då vi var där...när vi kom hem sedan så var han uppe i varv å verkade hungrig så janne värmde lite br.mjölk å medan han gjorde de så höll ögonen helt plötsligt på att fara igen...sa att nu äre bråttom om du inte ska få dricka upp de dära själv....ahah men han vaknade till å sörplade i sig allt å somnade sedan gott...jag ska oxå lägga mig nu så jag är pigg till kalaset imorron kväll.....undra vad filip ska ha på sig för nått då....å vad ska jag ha? hmm beror på vädret blire sol så vet jag nog men annars......sen beror de på hur de ser ut dit vi ska om de är myggit å så:)

maria,tommy och lykke har varit här idag och fikat med oss och filip fick jättefina dop presenter av dem. en söt pyjamas som han kan ha till vintern då han vuxit på sig lite och de börjar lite kallare *perfekt* och en söt pip mugg men texten "liten men tuff" *tack tack säger filip* lykke hade blivit lite längre å rundare sedan sist jag såg henne...var ju ett bra tag sedan..men så söt!
vi skulle ju egentligen åka till kim, elisabeth å barna idag för att fira oscar men då kom de ju på att barnen var förkylda....så då hoppade vi över det...vill inte riskera att filip blir förkyld då de är semester nu och så hel ammar jag ju inte längre och då har de ju inte lika bra immunförsvar...men ska iaf. svänga förbi med presenten imorron innan vi åker västerut.

baj baj så ses vi på söndag igen!

Kommentera inlägget här :