tack tack, natti natti, ååååh underbara son!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
tack tack till mamma och janne som iaf. kom ihåg mig igår den 4/7 med lite hjälp av radion till janne och mamma fick lite hjälp av janne:).....Anna-Carin ULRIKA Eriksson är mitt namn:) bara jag som tycker de är kul att komma ihåg sånt där....fast kommer långt ifrån ihåg alla jag kanske skulle vilja men de är kul att gratta folk på namnsdagen och roligast är när de inte ens själva vet om att de har namnsdag....att göra någon glad!

nu ska jag sova snart....trött som få sovit lite å oroligt i natt....kan kanske ha till en viss del med dagen att göra kanske men var inte så trött när jag väl la mig heller:( och dessutom inte nå sköna sängar. filip ville inte heller somna igår....låg nog å sprattla minst 45min-1 timme igår hehe

å idag klev han upp halv 8 och har nyss nästan slagit igen sina 2 blå...somnade vid 20 redan men sov bara 45 min ca....annars idag har han sovit i 45 minutare på fm och sen 1 timme i vagnen sedan nästan alla hade åkt från församlingshemmet. men han har verkligen varit en alldeles alldeles underbar son idag! vilket han förstås är nästan varje sekund av sin vakna tid....men han har varit tok-glad HELA dan!!! underbara unge! sprattlat i dopklänningen, skulle dra prästen i skägget och glasögonen men nådde inte riktigt annars hade de nog varit en rolig syn:) * vad gjorde jag innan underbara filip kom till världen?* Per, Uno, Filip är hans namn.... de är nu skrivit både hos skatteverket och i himmlen!! Per efter min älskade saknade moffa och Uno efter min pappa ak. filips moffa!

nepp nu blire natti natti imorron ska vi på 3års kala i efterskott!! lille oscar fyllde ju 3 år idag!

kram kram å natti
längtar tills vi får bilderna från malin! hoppas några blev bra....så än har vi inga egna men ni som tok kanske kan ge oss kopior :P


jo just det...idag när vi var på barnens hus så ropar janne helt plötsligt på mig då jag går där bland böckerna och kollar....han håller ju på att få en till tand här nere i underkäken säger han då....och då kikar jag i filips mun och mkt. riktigt nere till vä så är ett hörn på väg fram.....herregud trodde de skulle va lugnt ett tag nu då de övre hade kommit....nu får vi skynda börja äta riktigt:) mammas och pappas stora lilla kille!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emilie:

skönt att dopet gick bra! Duktiga killen! :-)

minigolf har höga sommarpoäng för oss, så gärna det, då spelar det ju inte så stor roll om det e lite svalare som nu idag exempelvis. Kanske senare i veckan som kommer, vi ska försöka rensa garaget i matfors nu mån-tis.

kram kram

Kommentera inlägget här :