torsdag och sista dan...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp idag är det torsdag och vi har varit uppe sen strax efter 7, verkar vara filips nya tid att vakna.....men sånna här dagar är de rätt skönt ändå att komma upp i tid. sen är de ju även bra då han ska äta vissa tider att man är uppe så inget missas och att han framförallt hinner sova som han ska mellan frukost å lunch tex. försöker få honom att somna om nu efter att ha somnat i min famn....men han blir så svettig av att ligga där, även jag....ett riktigt element de dära! :P men när jag la ner honom i sängen så vaknade han ju naturligtvis....hör hur han pratar,men blir tystare och tystare...hoppas ju att han ska sova till 11 eller så. ca 12 eller nångång där efter (beror på hur filip sover och sedan äter lunch) ska vi träffa jenny på stan för att äta årets första langos *mums* iaf. min första, jenny startade redan igår:) skönt oxå att de blev bra väder, var ju prat om att de skulle bli mulet å lite skurar idag.

tror jag ska leta fram nå kläder strax.

tror de är nån i sängen som vart väldigt pigg helt plötsligt:) kanske slutar med att vi får ta en latte på stan så han får äta där ist. för nu har han ju precis sörplat i sig det sista från morron vällingen som han fick vid 8 :)

idag jobbar janne sista dan imorron har han fridag och på måndag börjar han SEMESTERN!!! skönt som attan att vara hemma båda tillsammans nu så vi kan åka å bada eller vad man nu vill då de är bra väder! iaf. så de jag skrev igår med amning å så.....så länge jag har sår så får jag pumpa ur men när de läkt så kan jag ju amma som vanligt, men just nu går det  VERKLIGEN inte!

nepp nu ska jag dra igång mobilen hos filip å se om de 2 blå slår igen! annars orkar han definitivt inte äta lunch utan massa grin å sur.

ha en bra dag i solen! glöm inte solskydd!

Kommentera inlägget här :