underbara dag trots trist väder...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har varit en underbar dag från morron till nu... filip vaknade inte förrän07:55 imorse...herregud 12 timmar sov han:) var upp å pt gröt å även vi åt frukost.....sen tyckte pappan att vi alla skulle gå och busa i sängen...med andra ord han ville sova mera:P sagt å gjort.....massa bus och sedan somnade vi allihopa vaknade igen vid 10....då vart de dusch för mig och janne matade filip lunch. sen skjutsade han oss till birsta där vi skulle dejta jenny och han behövde bilen ifall mamma skulle behöva skjuts från frissan....men tydligen behövdes inte det för janne har då inte hört nått....haha
 vi var inte ensamma i birsta om att tycka detta var ett perfekt väder för lite shopping!hehe men skoj hade vi. jag gjorde lite fynd...ett par sköna vardagliga ballerina från björnborg på rea hos scorette. sen så fick filip en body, byxor och ett par strumpor som han kan ha nu i höst... var sedan in på ikea en sväng då jag kom på att jag behövde bords hörn....ja sånna som skyddar vassa kanter för filip och där hittade jag ju även en sådan där stöd dyna till matstolen som farmor och farfar köpte hem till sig men tänkte inte på att köpa en sådan....och den är ju lite stor den ikea stolen så man måste ha nått bakom lilleman som gillar att kasta sig bak och fram när han äter.... bidde även en fäll att ha på den riktiga fotpallen istället för filten som är där nu....och en sådan där hållare för plastpåsar.

vi träffade på sara och trevor när vi skulle byta blöja i amingsrummet och sedan träffade vi på grannen jenny oxå. owe och gerd var nere från hallsta oxå, var så trist väder att bara vara hemma... var in på coop sedan för att köpa mat åt filip då de vart bestämt att vi skulle följa med pappan till jobbet och polera bilen....hade ju bara haft mellis med, så jenny fick lift med oss hem idag så slapp hon åka buss åt iaf. ett håll!
filip somnade i bilen och jag lyfte över honom till vagnen när vi var på jannes jobb....han somnade om...vi gick ner på rummet för att kolla på en haklapp men den var inte värd de pengarna för den var jätteful...ahha så vi gick tillbaka och filip vaknade från sin nap. fick middag sedan på jannes jobb....fick sitta själv i soffan å jag bredvid och mata....gick jättebra, blev endast lite kladd på filten som han satt....men vad gör väl de, huvudsken han fick i sig nå mat :)
ska lägga in lite bilder från kameran sedan!

idag dricker jag förresten min första xider sen typ mars förra året,..... vare så här de smakade:)?!?!
köpte med biteline pizza idag oxå och där vare minnsann inte snabb service idag...de kanske borde ha en plingare i dörren på båda ställen så de hör när kunderna kommer...eller iaf. en rinklocka på disken så man kan ringa när man bestämt sig....men gott vare och har massa kvar oxå till senare:)

allt för nu!

Kommentera inlägget här :