1, YES!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
yes, mamma godkände muggarna...jey, janne bara flina när jag berätta den glada nyheten å såg inte lika glad ut...eheh men fyller man dem lagom så blire kanon å dessutom så var de ju ganska stor så jag tycker halva eller lite mer var alldeles lagom för att få varmt hela tiden å sedan påtår:)
klart de blir somrig efterrätt mamma:P har sökt på nätet på 2 att välja bland...så de blir nå nytt att prova, hehe var ju väldigt ovanligt för att vara jag va!?!?

nit lott var de på bingolotten oxå....alltså har #1 bara tur då de är filips födelsedatum i trippel bebärkelse....1/1 kl 01:00 :P fast de är nog med vinst för mig. men de var nära, till och md hallucinerade ihop att jag fick bingo men nej:( kunde ha blivit en resa till mallis!!

lykke var en duktig bebis,äta lite å sova....magen var lite orolig men annars var hon lika söt som alltid, blivit så lång sen sist vi sågs!
filip hörde vi prata lite med sig själv strax innan 20 men han somnade nog om igen för vi hörde då iaf. inget mer....så han har nu sovit sen 18:45 ca....så NÄR ska han vakna imorron!?!?!? dags för mamman att sova nu så jag orkar med veckan som själv tills på onsdag.....*suck*

natti natti

och så har kläderna från gangstar kommit till mig och emilie så ska ev få hem dem från malin imorron!! *najs*

imorron ska även jag och filip på bua för att handla till tisdagens lunch och ny gröt till bubben!Kommentera inlägget här :