ååh vilken härligt dag vi haft!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
sovkampen mitt över dan slutade 1-1 :) 10 i 1 somnade filip å sov till halv 3....men skulle behöva sova betydligt längre..eftersom han där vid 16-18 tiden blir trött...idag somnade han för natten 19 ca....fast imorse sov han ju till kvart i 7 å då somnade han ju 19:30 igår...så sover han så bra så gör de ju inget att han somnar tidigt...men idag var han hungrig å ville ha gröt redan strax efter 17...inte lika bra....vill ju försöka hålla 18 tiden som tidigast, men idag gillade han 6 mån gröten riktigt bra, men oj så rinnig den blir då den får stå en stund, han vart ju akut lessen så jag fick amma och sedan provade jag ha honom i famnen å mata å då åt han mer...men tillslut satte jag tillbaka honom i stolen, såg ju inte var han hade munnen :) sen tog janne över och de gick riktigt bra för dem oxå lite mer söl runt munnen...jag är ju så snabb å skrapa bort men man ska ju inte göra det för mkt. då de så småningsom ska lära sig att slicka runt munnen...och så gav de upp då de var alldeles för rinngt å de rann ut innan han fått in i de i munnen..men de är ju så han äter.

idag har lina och tiger varit här på lunch å fika! mysigt, massa timmar slog vi ihjäl:) filip låg lite på sidan höll i tiger i handen och den andra i hans tröj ärm så han verkligen inte kunde rymma *såå söta de var våra troll*  tiger hade verkligen vuxit på sig sedan sist vi tog kompis bild..han har sträckt ut sig mer nu och svarar med leende...åååh man kan ju smälta för mindre:) bilder kommer sedan då jag lagt in dem från kameran..kanske janne kan fixa det nu då han är hemma.!?!+ ska höra mig för :)

iaf. så fick de med sig lite kläder hem, den oöppnade grötförpackningen och babysittern..så nu har de blivit lite mindre saker här hemma :P men de ska snart fyllas upp med en gå stol till lilleman. tyvärr gick ju den vi har sönder i sittdelen då jag skulle vara duktig och tvätta den så de skulle se lite roligare och fräschare ut.så nu MÅSTE vi köpa en.... ingen som har en till salu?

när filip låg på täcket och busade med janne förrut då jag hängde tvätt så såg han nått vitt som lyste i överkäken...och då kände vi där och de är nog så småningsom nå små gryn på G uppe, både 2. var svullen i tandköttet där oxå så de håller nog på att spricka sig igenom. Tur vi har börjat mer med mat :P

ikväll har jag kokat 250g ätor och gjort puré 2 små burkar vart det när jag var klar...viket neger jobb om man får säga så....så mkt. kokat och det inte vart mer av allt det jobbet,,,fylla press, skrapa av. tömma press osv. hoppas han ska gilla det iaf. gillade ju verkligen de han fick till lunch idag... egen kokt potatis, blandat med kalvkött och grönsaks puré och så egen gjord majs puré...blandade i hp de 2 första så vart ju päran lite roligare oxå..svår å få till den bra annars i konsistensen.

nepp nu ska jag njuta av kvällen och vänta på desperata hemma fruars dubbel avsnitt 21:00. men jag är trött nu känner jag...men sova en stund nu så är man ju död sedan:(

baj baj! see you!

imorron blire mamma barn fika i stan efter lunchen! ska kolla lite på gå stol på skämt saker och barnvagnar....lina hade sett nån fin där...synd bara de är så dyra 500-700:- känns som mkt. pengar även fast han kommer använda den dagligen från nu och tills han kan gå så säkert blir tidigast vid 9-10 mån. därför vore de ju bra om nån man känner ska sälja sin så man vet de är bra grejer och hur de blivit skött. och att de är lätta att göra ren och med roliga saker å melodier.

tjing!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica:

Ja, precis. Nästa vecka blir juh bra det. Jag kan nog alla dagar utom måndag.Är ni intresserade av att köpa våran gåstol kanske?Kram

Kommentera inlägget här :