ännu en underbar dag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja en dag i solen....ja idag vart de middag på timrå golfklubb,massa mat å gott vare..hade dock vare bättre om de hade hittat nån annan krydda än bara peppar.... filip somnade i pappans famn då vi ätit å sen vare dags att ta sig till bilen....for vidare mot ögrillen och en mjukglass...*tack uffe* filip fick oxå smaka lite, blev lite brydd vad de där var för nått....sen har vi suttit ute här vid ute möbeln och bara haft de trevligt...skönt att kunna sitta ute så i de gröna nu när de är varmt å fint på kvällen! men gick in där strax före 19 för att byta blöja på filip å ge honom gröt....fick även lite katrinplommon puré, tror nämligen lilleman är lite hård i magen...nu sover han efter att ha blivit tvättad av allt kladd i ansiket från purén och borstat tänderna! hoppas till minst 6 imorron:)imorron eller nån dag under veckan skulle jag hittat nå kläder att ha på dopet på söndag......kan fortfarande inte förstå hur man kan vara så fräck!?!?jeje en del funkar visst så. undra vad jag ska ha för kläder då? hoppas på lika bra väder som i helgen! ska försöka vara duktig å ta mig ut på prommisar nu i veckan på kvällarna när det är lite svalare om de nu tänker fortsätta med denna härliga värme.

nepp nu ska jag ta mig lite kex och ost från i fredags kväll.....lite cider till det kan man väl lyxa med...?? ska boka mig ett tränings pass oxå tills på tisdag!
på onsdag äre väga å mäta filip som står på schemat plus att jag ska få fixa håret å bli finare till filips dop!
sen ska jag hinna äta minst 1 langos med Jenny och så ska jag träffa syrran oxå *najs vecka detta kommer bli*

ha en bra start på veckan kära vänner!!

vilka är ni förresten som läser....???

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma o momma:

är det någon som undrar vad du ska ha på dig ??? Har det någon betydelse..?? Jag tänkte gå näck hahaha

2:a kommentar, skriven , av jempa:

guud va jag är sugen på langos nu, hahah

3:e kommentar, skriven , av jempa:

jag tror inte langosstället är där förrän på onsdag (har för mig de va så förra året iaf) så isf torsdag på dagen? jag kan inte på fredagen.

Kraam

Kommentera inlägget här :