en dag på tranviken!!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja 12:30 så anlände vi vid david och marta´s husvagn. packade in efterrätten och så begav vi oss in på pool området..50 :-/vux. och de var de helt klart värt för att slippa få sand på allt. slog upp filip´s nya tält som jag köpte igår med UV-skydd så han kunde ligga där å sprattla med sina saker ist. för i varma vagnen...men på slutet la jag ner honom i vagnen för att få honom att somna....och till slut så lyckades vi...han sov bra länge där i bara blöjan och filten som eva broderat över ben partierna som var i solen....man ska ju inte smörja de små då inte deras hud kan "ta emot" de som är i krämerna. vi badad i poolen jag och marta sedan stora pojkarna...vi var även ner en sväng i havet men jag doppade bara till knäna, tordes inte helt då de var väldigt kallt å "maten" är ju så känslig. men brr brr känns att de bara varit varmt denna veckan. men färg har jag lyckats få både här och där...trodde jag skulle bränna mig bra mkt. mer då jag inte hade nån solskydds faktor hemma...måste på apoteket å köpa i veckan.

janne han fick åka där vid 18 tiden till östersund (han har ju jour) så vi som var kvar grillade och åt efterrätt....stackars janne...men fick med efterrätt hem som vart över. han som hade önskat ananas paj å allt:) filip somnade sedan i vagnen till slut efter att han legat i davids famn å sörplat i sig välling som jag hade med till honom. medan vi sedan plockade ihop förtältet  marta,david och jag....hördes som jag skulle behöva följa med på deras semester sedan å hjälpa till med hörnen på tältet :P man är en naturbegåvning.....menar, har varken rest eller tagit ner ett förtält förut, då vi aldrig haft nått sånt då vi haft husvagn och dessutom så var jag ju ändå för liten för att hjälpa till med nått sånt....men jäklarns vilket bök att få rent å man inte får kliva på det. men vi fick till det.....och kanoners blev det! jag fick även med mig martas cykel hem så dragkroken blir upptagen på deras bil imorron:)

ne nu ska jag göra mig klar för sängen...undra om jag ska ta mig lite paj:P

natti natti! kommer nog kanske nån bild imorron!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sparriz:

Hej! Låter som ni haft de härligt! Vi är fortfarande förskylda. ska åka en sväng till sollefteå ett par dagar och förhoppningsvis bli frisk så vi kan hinna träffa er nåt!!! Saknar er sjukt mycket! Massa kramar till Filip och dig:)

Kommentera inlägget här :