en mysig dag på norra berget i solen!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag så har jag och filip umgåts med momma, vi tog bilen upp på norra berget. åt god lunch (sallad och avslutade med kaffe å kaka.) sen for vi på lasarettet för att lämna lite kläder som jag rensat ur garderoben för ett tag sedan....vart bara en tunika som fick följa med hem igen som nödlösning ifall jag inte skulle hitta nått annat fint att ha på dopet.  sen for vi vidare mot stan å toddler där filip fick jättefina skor av momma....från bobux. på norra fick han en stickad kisse som han gillar massor:) *snäll momma* på vägen upp till norra så for jag in på statoil för att köpa expressen för att samla på astrid lindgren till filip, men där hade de inte de skivorna som följde med tidningen idag....de visst inte ens i kassan om de var medlem i nått sånt *dåligt* vad då medlem lixom? de följer ju med tidningen då borde man väl ha dem!?!?! åkte iaf. vidare på shell i haga och där fanns det! så de är dit man får åka varje måndag några veckor framöver:)

ikväll så har vi varit på birsta city för att leta oss nå kläder till dopet. jag gjorde massa fynd som janne köpte till mig *tack älskade du* sen avslutade vi med en middag på charm och filip fick mat han oxå....reserna från de han lämnade vid lunch.gott tyckte han det var! potatis,palsternacka och morot:) janne hittade oxå fina kläder. svårt att hitta nått nu då värmen kommit samt att de varit både midsommar,examen och student.

nepp nu blire dusch å sedan sova....ja just ja måste ju hänga tvätten oxå! :P

natti natti!så här glad blir man sedan man fått träffa grisen på norra...skrattade massor då den nöffade:)mysigt att stå på gräsmattan barfota (ute här igår kväll)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

ja vi kan höras närmare på torsdag =)

ja, nachotallriken lär dom nog inte sluta med, den e grym :D

Precis kommit hem från gatufesten nu, lite rund under fötterna är man nog allt =) Så nu dricker man Resorb oich hoppas på att slippa besöka toaletten inatt!

Kommentera inlägget här :