idag är ingen vanlig dag, nä för det är Sonjas födelsedag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaaaaaaaa. grattis på din dag vännen!! hoppas den blivit som du ville, tur med vädret har du iaf. haft:)

badet blir då jag provat badblöjor på prinsen vilket jag ska få hemskickat från libero, har nämligen fått mail av dem idag att de bara ville veta vikten på filip så skulle de skicka ett passande prov! *tack tack* har även idag fått mail från semper att de skickat semper boken till oss....den får man ju annars bara om man tar emot reklam, men de gör ju inte vi och undrade om de inte kunde posta den till mig eftersom jag gärna ville ha den....så den kommer nog oxå i dagarna. åååh vilken härlig dag med bra besked!!

dessutom så ska vi få en ny sufflett till hårdliften...känns bra då är den som ny till nästa:) nä men känns skönt att få den fixad!

idag har filip ätit ordentligt med lunch, avslutade med lite katrinplommon puré. han somnade mellan 9-10 så efter lunchen där strax innan 11 så åkte vi till ica för att handla lite förnödenheter.....blöjor till filip och så bidde de lite annat smått å gott....avslutade med att köpa jordgubbar...så till fika idag blev det saft, vispad grädde och jordgubbar och skivad banan...*mums* filip fick äple och banan puré till mellis...de gillade han. tyckte även om att busa med petra när hon skulle mata honom lite medan jag fick äta klart:) vi har haft en helt underbar dag!! tack petra för sällskapet!

har även tvättat i tvättstugan på riktigt för första gången sedan vi skaffade tvättmaskin när de renoverade badrummen för flera åre sedan...de var en upplevelse men det var mkt. bättre torktid nu än då!

imorron ska vi mysa med lina och tiger....kika på bikini till mig och en bad dress till filip så vi kan bada på lördag på tranviken! sen ska vi gå på prommis å njuta av det fina vädret!

ne nu ska jag dricka vatten, borsta tänderna å så kanske sova strax..har ju faktiskt varit vaken sedan 7.*phuu* men funkade bra med filips mat och sovtider..fick ju till det både på förmiddan och eftermiddan!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Momma:

Så Filip ska bada i Tranviken...spännande !

2:a kommentar, skriven , av Maijsan:

lykke var bara ledsen så jag fick ingenting gjort,därför tyckte han de va lika bra vi åkte hem.ja ni får komma förbi på middag någon kväll framöver då vi kommit i ordning :) kram

3:e kommentar, skriven , av sonja:

Tack så mkt=)Hade en helt underbar dag=)!

Kommentera inlägget här :