INSTÄLLT:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
jäkla skit, de ringde från ego i em och sa att passet jag bokat mig på vart inställt pga. för få bokningar...skit oxå jag som behövde träna för att komma igång riktigt....ska se om de finns nått till nån annan dag...fast på torsdag ska ju janne gå på gatufesten, dock utanför.....så då kan jag ju inte träna...kanske finns nått på fredag som passar...

idag jag jag provat ge filip ersättning...gör så in i h*vete ont å amma å med mellanlägget vägrar han som sagt att äta...förstår inte vad som hänt, för nån dag sedan så funkade de ju kanon bra med det :( vill ju självklart amma så länge se funkar...lättsamt ju man har alltid maten till hands förutom lunchen då som man måste ta med om man åker iväg innan den.ska höra med bvc imorron om jag kan ge honom ersättning nu istället för amma de gånger de gör som ondast...eller vad hon tror...undra vad lill bubben väger imorron då.hoppas han gått upp massor. men å andra sidan är de ju svårt att komma ikapp nått man tappat.tycker iaf. jag. åhh imorron ska jag till frissan oxå! *najs* hon ska få göra precis som hon vill min anna....men självklart vill jag gärna vara med och säga ja eller nä i slutändan....men alltid blir det ja. och sen när allt är klart så visar det sig att hon gjort nått helt annat iaf. men jag blir som vanligt tok nöjd!

nepp nu ska jag sova! denna veckan känns himla lång måste jag säga...skönt på sätt å vis men vill janne ska ha semester nu så vi kan åka ut tillsammans på dagarna och fika, bada eller vad man nu vill göra.
men bara 2 dagar kvar!

i kväll har mange varit hit en sväng å hälsat på de var väldans trevligt, fick se han fina hojj oxå!

nepp nu blire natti natti!

Kommentera inlägget här :