Noel walker har blivit en Filip walker:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja vi har ju köpt noels gå stol till våran lilla plutt....som visst inte är nån plutt längre....äter mer å mer riktigt lunch och har börjat få 2 tänder i överkäken! så nu äre snart dags för bara riktig mat:)

igår var en mysig dag. var till stan med mamma.....skulle fixa lite grejjer till dopklänningen. så nu äre färdigt! *phuu* bara jag själv som ska hitta mig nå kläder! letade igår men var inte på veris eller gina. filip åt igår lunch på café för första gången....barn har tur de som får äta medhavd lunch! gick riktigt bra....åt, kikade på folk och åt ännu mera....högg efter skeden som han annars mest gjort då han fått gröt!. sov några smu lurar. sen så var jag och lämnade in lift sufletten, så nu får vi säger om den...hoppas på en ny:) sen köpte jag en mumin haklapp i plast med sån hård uppsamlingsficka... less att tvätta massa haklappar efter varje måltid...skönt å ha en i plast som man bara kan skölja av så kan man ha de andra när man åker bort å äter på cafe:) filip fick jättefina kläder från barbapappa serien av mormor! *tack så himla mkt. säger han*
träffade även sandra och camillas mamma som inte visste jag blivivt mamma....tyckte han var så fin! och de är han ju....men man blir ännu stoltare då man hör sånna saker! *värmer i mamma hjärtat*
maria fick även låna våran fina super bil för att åka å hämta lykke´s vrålåk på babyproffsen, så de kunde ta sig en prommis då de var utan bil. klart man ställer upp när man kan, sånt har man igen sedan när man själv behöver nått!

sen på kvällen så var vi iväg till pirum parum i haga för de hade smygstarts rea för "medlemmar".köpte ett par byxor från katvig och en body från idaT. som filip kan ha i höst, vinter!min tanke var ju från början att filip skulle vara hemma med pappa så jag och mamma kunde åka och kika själva då den butiken är pytte. men då skulle janne ställa in bio ljudet som han inte gjort sedan han köpt suben....så filip fick följa med oss då de skulle bli sånt oliv hemma...fast han var super trött... men när vi kommer hem så möts jag av en nyvaken janne som ligger på hela ryggen i soffan.....väldigt ovanligt! och inte hade han ställt in nå ljud heller....utan bara varit hemma å SOVIT, alltså filip hade kunnat vara hemma med pappa och sova.....de var min egen tid det! sen igår på kvällen så kom Per och hälsade på hade med sig ett jättefint kort och present till Filip. *han tackar så mkt. och kanske bjur på skjuts när han tar körkort om de är de han tänkt göra för sparpengarna* kom inte i säng förrän kvar i 12.... var hyffsat trött då filip vaknade 5 över 5....sen somnade vi om och vaknade kvart över 7 ist. så halv 8 klev jag upp.....så hoppas på en mer lagom tid ikväll! men jätte kul med främmande och så kikade vi på beck och iron maiden filmen!
 idag ska vi åka till mellan fjärden bara filip sovit förmiddag och ätit lunch! tror själv att jag ska äta nu snart så jag är klar, bara byta kläder kvar!
idag flyttar även våra grannar maria, tommy och lykke. lämnar vårat fina området för nolby....trist tycker vi.vem ska vi nu raca barnvagn med runt i backarna här:) men ni får komma å hälsa på så vi får ta en runda nån dag!nepp nu ska jag lägga in lite bilder sedan så ska jag äta lite lunch innan filip bestämmer sig för att vakna för lunch!

kram på er alla!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annsofie:

Hejhej! Så... när är det dags för att döpa lillaman då? Själv så har jag sån beslutsångest vad gäller dop... Vill ju ha ett sommardop men blir lite halvstressigt att ha iår... men till nästa år vill man ju inte heller vänta... då är hon ju stoor! :s Sen tycker ja det är lite bökigt med att planera... har du nå tips? :) kram

2:a kommentar, skriven , av maijsan:

det var en vanlig kontroll... :) kram

3:e kommentar, skriven , av Maijsan:

jo jag borde de, men onga min äter (är hos mor och far) bara hon är färdig ska vi vidare tillvårat place;)

Kommentera inlägget här :