onsdag är det i dag, tror jag iaf. haha

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja jag var helt inne på att de var torsdag idag när jag igår satt å funderade på vilken dag det var då....blir helt dag vill då man inte har nått fast man gör samma dag vecka efter vecka...ja som med babysången:)

idag klev vi upp 20 över 6. filip vakande kvart i 6...bytte en rejäl kiss blöja och sedan fick han mat....men de slutade med när han var klar att han kaskadkräktes upp överflödet som tydligen var massor...och ändå åt han så mkt. å var så hungrig. såå nu är madrassyddet i tvättmaskinen och sen äre sängklädernas tur....tur de inte kom på täcke eller kuddar...

sen efter frukost har vi gosat på täcket jag och filip, jag har även hunnit duscha då jag kände det väldigt nödvändigt efter att ha "badat" i bröstmjölk hela jag :( sen startade jag en diskmaskin och plocka undan efter min frukost och gick på toa...filip grinade till lite mellan varven men när jag kom till vardagsrummet så har lill fisen somnat på täcket med filten på sig!!! såå söt han är! så han har nu sovit 20 min.bra då kanske han är pigg då de är dags för lunch. hmm han bara skriva det där så vaknade han å sprattlade lite, men verkar somna om!jag ska gå och hänga madrass skyddet jag, men vart!!?! de är ju stooort :( vill ju inte skramla på för mkt heller nu då lilleman somnat...även om han är van ljud och ska vänjas....han sover ju nu med stereon på.....så är de ju jobbigt med plötsliga ljud för honom..nu när han nyss somnat och är alldeles i närheten.

ha en bra dag!! idag äre fika med mammor och bebisar i stan efter att filip har fått lunch, hoppas han gillar de lika bra idag som igår!

baj baj!

Kommentera inlägget här :