regn, regn, uppehåll och mera regn...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja gud vilket jäkla väder....nu är marken mättad med vatten för nu rinner de inte ens undan längre....de har regnat precis heeeeel dan känns de som...var väl ett liiiitet uppehåll.

idag har jag bakat kladdkaks muffins...nästa gång ska jag ta ut dem lite tidigare...vart inte s kladdiga som jag tänkt...men när de hade gått 10 min så var de ju alldeles lösa...så då väntade jag lite till, men de var väldigt goda och så var det ju choklad å bara de går de ju inte att misslyckas med....tror nog fika gästerna gillade dem oxå, de var snabb å hugga åt sig. spanat länge på vilken de skulle ta så de nästan slogs :P närå så vilt gick de inte till...
vilka som varit här idag är iaf. mamma och uffe och så filip´s faster eva. kaffekopparna de nya vart nog oxå godkända...var då ingen som sa nått annat, mamma är ju förste godkännare....gilla hon dem så är de ok. annars är de bara skit, ska va riktiga grejer...därför är de bra att ha henne å prova på.

håller nu på att klura ut nått till efterrätten på midsommar och jag tror mig ha hittat ett recept som jag tror ska gå hem! inge köpe brö på högtider inte! iaf. inte sommardagar som midsommar!

idag vart de soppa till middag....eller de var tanken, men sen kom jag på att man INTE kan äta soppa på en söndag så kastade ner en fläskfilé i diskhon för tining...så de vart fläskfilé sås å spagetti... Mumma men skulle haft nån paprika å svamp att blanda i men de får bli nästa gång... kul med lite gott å blandat så där:)

sen så har filip badat å fått gröt och han sover redan sen 30 min tillbaka....undra om de är för natten?!?! han har ju bara sovit 1 timme idag mellan 12-13 på em ville han ite somna...så undra när han tänker vakna imorron?

imorron ska jag åka å handla ny gröt till honom 6 månaders å se om han blir mer mätt på den, nu blir han ju lessen när gröten är slut å vill amma efteråt. stor kille vill ha mkt. energi!
janne knäppte kort på filip när han badade...gud så han plaskade...hehe hade ställt ut skötbordet i hallen idag så vi hade hela golvet för oss själva...både jag, väggen å golvet blev blött *sötisen då* måste åka på badet nångång framöver! ska köpa mig nå sånna där bad blöjor.

strax kommer maria och lykke hit och ska spela bingolotto....hon messade på fm å frågade om vi ville spela med henne och varför inte....man kan ju vinna nått stort:) fast sån tur lär man väl inte ha, skulle bli glad över mat på ica eller en bil....ja jag har inte så stora krav:)

allt för idag, får se om jag får nå bilder av janne....imorron åker han bort å jobbar...kommer hem på onsdag tidigast som de hörs...:( *me not like*

kram å natti natti

kaaaanske skriver nå mer senare..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma o momma:

Klart det ska vara riktiga grejor...inget jäkla rabbel eller fjask. Muggarna var jättebra att dricka ur...fyll dem inte fulla bara ( hett ) och det gjorde ju inte Janne ..nice !

Hoppas det blir någon somrig efterrätt...det blir det nog tror jag.

2:a kommentar, skriven , av mamma:

Tack för jättegott fika förresten....kram !!

Kommentera inlägget här :