snart lördag!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu är jag mätt efter grillning här ute med styrelsen i brf med respektive...nu ska jag sova...gick in vid 22 för att byta blöja på lilleman men han bidde så lessen då (övertrött) lyckades ju fakstiskt somna som vanligt efter amning där vid 20 men vaknade strax efter 21 och ville stå massor eller gå...så när vi kom in å bytte blöja så vart de sen att vi övervägde pyjamas å amma lite...var fortf. vaken men la honom i sägen där vid 22 och han måste ha slocknat på en gång för han grinade inte minsta lilla....go pojken då!

men nu ska jag ta mig en samarin, känner magen börjar göra uppror för allt gott den fått nu ikväll!! liiiite sugen blev jag allt på vin ikv. oxå.....men bara amningen är klar så ska jag ta mig ett glas...inte en droppe innan!! eftersom jag itne pumpar eller ger ersättning så tänker jag inte dricka nått....har sagt de långt innan att kan man inte offra alkohol eller nikotin för sitt barn under den korta tiden då ska man inte ha barn.....( alltså då menar jag ju medan man ammar) så de tänker jag hålla....men börjar känna lite sug ibland nu när de är sommar å de ska grillas å partas:)

nepp nu blire natti natti!! janne är fortf. ute å roar sig, de kan han behöva!! har redan gjort upp att han går upp å byter blöja och tar första passet imorron....eller senare idag...å bara för det så lär väl filip soooova länge:)

natti natti!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica:

Tack! Jag går på Hårstudion, Centralgatan 17!Jo, jag slutade amma när han var runt 7 månader. Han började juh äta annan mat vid 6 månader. Slukar en hel stor burk både till lunch och middag. Så skönt att det funkar bra!

Hur gåre för Filip då med smakisar o så?

Han har blivit så stor tycker ja. Tiden springer verkligen iväg.Kram kram!

Kommentera inlägget här :