sol ute,sol inne, sol i hjärtat, sol i sinne!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag är det varmt...men de var de igår med...men känns som varmare idag....klev upp 9 jag och filip....han åt å fick nny blöja sedan fick jag mig lite frukost oxå.
sen gick vi ut....slog upp filips tält å så fick han spratta lite men tror de vart för varmt plus att han var trött....så när klockan var där vid 11 så gick jag och han in för lunch medan pappan satt kvar ute...
filip åt mkt. lite...grinade massor...gick å bytte blöja, åt lite till men sen bara mer grin å tummen in i munnen så då gav jag upp,omöjligt att försöka mata en grinande trött filip själv...så jag la honom i sängen å drog i gång mobilen....grinade lite men tror de tog typ 2 min innan han sov.... så nu har han hittills sovit 1 timme....så får väl se när han vaknar om han vill ha lunchen då då....vägde förresten filip med mig i morse å då vägde han 7,6 sen blire väl +/- nått gram eller så då han hade blöja å sparkdräkt på sig och när man håller i famnen...men en bra ökning iaf. 1 kg ca på 3 veckor då. så får väl se vad de säger på onsdag....men hoppas vi snart får komma på sjukhuset...känner mig inte jätte orolig men de gnager ju ändå i det undermedvetna, om de kan va nån allergi eller nått annat som kanske visar sig vara jätte allvarligt. vem vet!?!?! min lilla underbara prins!

glömde ju igår att berätta om filip å min underbara dag på stan med lina och tiger i fredags! inhandlade både en liiten pool till filip och en baddress med solskydd....så bara vi får prov blöja från libero kan vi prova...hehe fast poolen kan man ju prova här ute på gräset om han får va naken förstås:) man behöver bara 1 hink vatten för att fylla den sa hon på toddler. kan man ju själv svalka fötterna med :P vi åt lunch tillsammans iaf. på innergården även tiger´s pappa marcus kom och gjorde oss sällskap. filip fick äta ute för 2:a gången...gick riktigt bra även denna! men han blev lite trött på slutet så han ville bara böja sig fram i stolen...haha. var sedan på barnens hus å köpte ett halvt tält med UV-skydd till filip! de andvände vi igår på tranviken och ute nu idag på fm. riktigt bra grej!

nu är filip vaken!

1h 15 min sov han...duktig kille...ska se om han vill ha nå käk nu då kanske!!

sen ska vi nog åka till timrå å se om vi hittar pappan som har egen tid med mamma å uffe å övar lång golf :)

Kommentera inlägget här :