tisdag kväll, mellanfjärden, stressa,träna och allsång!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu är de snart sovdags.....ska lägga mig i bättre tid än igår!

idag så har jag, mamma och filip varit till mellanfjärden! handlade mig ett fiint halsband och sedan bidde de middag där! vart en skärgårds burgare....mums! kommer bild på halsbandet en annan dag! och från när vi satt där vid bordet och mös av de fina vyerna!

vart sen lite stressigt hem....skulle ju vara tillbaka i stan till 18....skulle ju på mitt första bodylow pass.har inte varit på ett sånt sen maj förra året ca. men man kom snabbt in i stegen och så. de var verkligen HUR kul som helst!! hoppas andan håller i sig och att jag kan gå på det där varje vecka...nästa vecka blir kanske lite kärv i och med att janne har jour och kanske måste åka iväg och jobba,...men får väl boka i sista minuten om inte annat.... men var iaf. hemma här 20 i 6 och sen tillbaka i stan 18:05 :)  var bara in med filip till pappan och faster och sedan bytte om å for. ville ju vekligen inte behöva boka av...hade ju sett fram emot det sedan i helgen! lär väl vara död i kroppen imorron el övermorron...annars blir jag brydd...kanske är i rätt bra form ändå? jeje vi får väl se!

hann iaf. träffa filip och eva en stund innan hon åkte hem och filip åt lite innan han fick ny blöja och i säng....hoppas han sover längre än 5 imorron....iaf. till 6.

nepp nu ska jag göra mig lite fika....ska hoppas på att light stockningen försvinner i vä bröst oxå...ska ta en ipren, brukar hjälpa!

natti natti!

bilder kommer kanske imorron!

*Kram*

annso: jodå gick bra att knäppa på p.o.p men tyckte bilderna blev för bleka...inte lika bra som när vi knäppte på sjukhuset för st....men de är ju skillnad på grejjer oxå när de bara ska stå där korta stunder....men han gjorde ett bra jobb ändå att få till bra bilder...man får ju hjälpa till lite själv oxå. så de var en rolig grej...kanske skulle ha tagit en 6 mån bild nu...jeje får se!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Härligt mysig dag fast det blev lite stressigt på slutet, men vi hann det vi skulle ...även gym för Anna-Carin tydligen.

2:a kommentar, skriven , av sonja:

Tjoohooo=)

Tänkte höra om du och Fille gör ngt speciellt på fredag, på dagen??!! Kram

Kommentera inlägget här :