usch...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu är kana trött, ska läsa vi föräldrar sedan soooova...skulle ha duschat, får se om jag orkar annars får de blir nummer 1 imorron så jag vaknar:) jobbigt de här när man ska hålla på med purér och ändå amma som vanligt och dessutom vara själv. filip har varit lite kräkig idag, men klart massa mat bara så där. och inte velat sova nån längre stund heller....somnade ju i bilen då vi hämtade kläderna å på väg till ica så då vart de väl ca 30 min sömn till men ändå på tok för lite...skulle ge han gröt lite senare idag för att få till tiderna lite bättre men han ska helt klart ha gröt 18 eller strax efter för idag ville han inte äta upp allt och var ointresserad å trött....eddie var mer intressant som satt bredvid på golvet...haha men fick ju prova nya gröten idag oxå så de var ju lite annan smak....mild fruktgröt äpple och banan....fanns inte neutral havre på 6mån av semper.... inte vad jag kunde se iaf. var rörigt i mathyllan på ica maxi idag!

har iaf. bakat go muffins idag...men ska nog skippa nötterna nästa gång...var har de valnötter på en affär? hittade inga och orkade inte leta eller fråga så köpte hasselnötter ist. på bakavdelningen. och så skulle de ju varit mer vit choklad eftersom jag gjorde dubbel sats ju....men sen så måste jag nog köpa toppits bullformar de är nog bättre....icas går ju sönder när man drar i dem för å få av papperet och förstör botten på muffinsen ju. men de gick iaf. baka med filip idag fast han var lite gnällig å kräkig på slutet.....20 st nånting blev det....

nepp dags å skynda så jag kan sova snart, måste ju upp i tid imorron då lina och tiger kommer vid 12 på lunch!

natti natti!!

behöver och saknar min stora älskling!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica:

Gud va goda dem ser ut!!Noel ratade juh vällingen i början, inte förrän vid 8 månader som han började gilla den.

Men vi testade iaf. Gav honom på kvällen och morgonen o rätt vare var så drack han.Nu får han gröt eller välling på kvällen. Burkmat under dan och sen välling innan han går och lägger sej.Menade du förresten denna vecka eller nästa?

Jag ska kika hur det ser ut för mej!

Kram!

2:a kommentar, skriven , av mamma:

Fanns det inga valnötter där vid bakningen ...det var dåligt ?

Kommentera inlägget här :