dag full av massa grejjer och en mysig bebis!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har vi ju varit på Moa´s dop i alnö g:a kyrka...men oj oj vilka bänkar, smala som attan och så hade jag filip i knä som inte riktigt ville va still....men skötte sig exemplariskt! men när han gnölade till lite så ställde jag mig med honom i gången, han stog nöjd och var busig där...kastade sig i min famn och drog mig i håret och jäklarns vilket bra tag han fick :)
sen blev det smörgåstårta och tårta, men oj så gott det var!! filip sov sig igenom ätningen sov nog ca 45 min iaf. så vi hann med smörgåstårtan och surra lite....så de var himla skönt men kan inte förstå hur han kan sova i det sorlet av människosurr...blir ju ganska hög nivå när de är både vuxna och barn....men han var nog riktigt trött. sen var vi på affären å handlade och jäklarns vilket regnväder som kom när vi skulle ut...de haglade och regnet slog som spön i backen!! men nu på kvällen blev det sol! filip har fått prova potatis och broccoli puré, de tyckte han var hyffsat gott, men så vart han helt plötsligt kanon trött efter ca 2 matskedar....så då somnade han i min famn....sov 35min, ville vara med då vi skulle äta middag. har sen sedan ätit gröt och den slukade han....david blev riktigt impad över hur han kunde äta så mkt. den lilla kroppen....han hade ju ammat ca 1 timme innan å sedan en portion gört å sen ammade han innan han somnade nu för natten hoppas jag ju....törs ju inte säga att de är för natten för de vet man ju aldrig.... imorse vaknade han inte 06:30...wow hoppas de är nått nytt han börjat med och tänker följa!
david har varit här och ätit middag med oss medan marta är å har 10års jubileum sen 9:an....

nu ska jag plocka fram nå gotta, de dricker ju öl och wiskey...och jag dricker bara vatten då borde jag kunna få nått gott!

ha de bra!

kram kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maijsan:

ja de vore tok mysigt om ni ville komma och hälsa på.! imorn kanske annars? så kan du ta med dig karln också. kan vi ju äta middag tillsammans, om ni vill alltså :) kram

2:a kommentar, skriven , av Frida & aRviD:

halloj !Arvid sitter som en kung i nya stolen :)Han ammar fortf. på nätterna.. den lilla busen!

Men men... växer väl ifrån det hoppas jag!Är fortf. mycket hostig på kvällarna.. och täppt.. hoppas verkligen att vi är friska tills på Tisdag!!Kram !

Kommentera inlägget här :