en hel dag ute i det fria...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp strax innan 11 gick vi ut idag, har nu bäddat om i vagnen och som de kändes idag så vart det bra mkt. svalare *skönt* gick med mamma bort och kollade efter liljekonvaljer som jag lovat Jenny och de fanns en hel del både med knopp, utslagna med knopp....plockade en liiten bukett som mamma och jag delade på oxå. andra år så brukar man alltid komma dit sen alla varit där så de brukar va slut...men efter helgen äre nog massor där kan jag tro om de blir sånt här väder så!

vi gick in 16 idag så nu har jag fått ännu lite färg. skönt fast de skaver där jag blivivt röd....men men sånt man får ta!
åt lunch/middag på pizzerian och och avslutade med en glass....*mums* och filip han fick lite lunch där han med.....skönt nu när de är varmt så man kan amma ute...taskigt att måsta gå in bara för det lixom...sen busade han massor i vagnen..när vi kom hem hit på gården så bytte vi även blöja i vagnen och de var ju skönt det inte var en bajsblöja när man ska hålla på där trångt å jäkligt,....men allt går,utom små små barn.....för de kryper :P

ikväll ska vi på gang star party hemma hos malin....ska få skjuts av emilie och elma....

nepp nu ska jag gå och byta stink blöjan och sedan göra gröt till lill-bus. så han får i sig det idag iaf. innan han somnar och så ska vi ta med pyjamasen så vi kan ta på den innan vi åker hem ifall han vill somna i bilen.....han har ju somnat i kläderna 2 dagar i rad nu,,,,fast han har ju haft mjukisar så då gåre ju bra, mamma´s sötfis!

nepp time to go!

grattis till Lykke som idag blir 1 månad och till Sandra som haft körkort i 1 månad idag!! GRATTIS GRATTIS!! oj så tiden går fort...på månadg blir ju Filip 5 månader....ujujuj

baj!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lykke:

tack tack för gratulationen :P kram

Kommentera inlägget här :