fredag+ familjedag= mysdag

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja filip vaknade halv 5 i morse...bytte blöja och åt sen somnade vi om till 7 ca sen låg han vaken å pratade medan vi sov...men halv 8 då klev janne upp å bytte blöja...han var nöjd en stund sen fick han lite käk...klockna 8 då ville filip inte sova längre så då började han grina och var missnöjd så han och jag klev upp för att mysa i soffan medan pappan fick sova vidare....och filip vart nöjd på en gång han slapp ligga i sängen:) när vi alla var klar sedan så klädde vi på oss för att åka mot ica maxi för att panta men där var sån jäkla kö så vi for till stan för att fixa mina glajjer igen för 3:je dan i rad..tar tid att gå in sånna med!har svidande sår på näsan nu men tror de beror av allt skavande innan...träffade söta almina där men hon had elite brått till pressbyrån så hon hann inte hälsa på mina pojkar!
sen ringde jag thomas för att höra om man kunde panta på konsum alnö å de gick jättebra...jag har nämligen aldrig tänkt på vart de har panten nånstanns...sen där så träffade vi mamma å uffe på apoteket så då bokade vi in en fika på kondis tvärs över gatan! GOTTA! satt nog där en bra stund!
när vi kom hem så mös vi med filip på täcket sen fick han prova mango purée men de var nog ingen höjdare....gröt är bra mkt. goare:) sen så somnade han vid halv 4 och sov 1 timme....skönt för honom! janne hängde upp lite tavlor vid prinsens säng! sen bokade vi in med thomas att han skulle äta här när han ändå skulle komma förbi! så han har nästan nyss åkt. så vi har surrat massor,ätit, busat med filip,filip har ätit gröten en hel smak portion idag med! gick riktigt bra....dock ville han hjälpa till lite mer nu å stoppa händerna i munnen...han har nog fattat nu vad de är! men gillar det!sen satt han i knä å skulle prassla med papperet som han sedan ville stoppa i munnen så då fick han ta bamse prasselboken ist. ååh han var så söt där han satt å skulle äta å prassla med den....blev riktigt förbannad några gånger då de inte gick att bläddra. sen fick han lite käk då han var gringig å pyjamas...sen somnade han på engång! så nu ligger han i sängen sen en 20 min tillbaka...
filip har ju idag invigt sina nya pjukker å så söt han blev!! och vad mallig han såg ut igår då han fick prova dem....bilder kommer här nere!

allt för idag!så här brydd är man efter att man lyckats vända sig från rygg till mage för första gången.4/5-09titta jag har nya skor!ååh så mallig man kan vara!tack snälla mamma för de fina skorna!!besök på jobbet i torsdags.(min chef maggan,nelly och min kollega kicki)d.o (filip,jag,nelly och maggan) de tyckte att nelly och filip är nästan lika stora...men killar är ju lite större ön tjejer, men de skiljer ju 4 månader mellan dem.men de är så söta ihop!!filip nöjd i babyskyddet på alnö kondiskikar på uffe å momma!snyggaste pappa och sambo! *bäst i hela världen* (förstå att filip är som han är :P )goo hallongrotta!mamma och uffe...men de var inte så kamera sugen idag :) tack för en underbart mysig fika stund!!


sen så har jag tvättat och dammsugit så de ska vara fint i helgen så vi bara kan myyyysa! imorron ska vi hälsa på maria och lykke...tyvärr så skulle pappa tommy inte vara hemma :( så då kanske de blir en prommis innan vi ska hälsa på dem! *längtar* men oj så stor filip kommer bli....våran lilla bebis!
vi har även gjort en sak idag som gör att vi samlar massor med VUXEN POÄNG!! den största  grej man någonsinn gör i sitt liv kanske?!?! men lycka brukar inte var min grej:( men vem vet vinden kanske har vänt sen jag vart mamma....kanske bara är på allt annat jag har otur...haha

natti natti och trevlig helg!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan & Lykke:

den största grej man gör i sitt liv kanske, hm... vad kand e vara... barn har ni... gifta er vet ni ju inte om ni ska ;) så då måste det ju vara KÖPA HUS!! ;) Tell me tell me tell me... jag är ju sååå nyfiken... syns sen. Kramar från osss :)

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Är också fundersam, är det ett husköp jag också gissar på? :)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Klart du har turen med dig om det nu är tur ...för rätt pengar så får man ju det man vill ha vet du väl..

Kommentera inlägget här :