full rulle hela dan....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja vi åkte hemifrån vid 20 över 11 för att åka till BC för att fixa en present innan vi skulle på babysången 12. där träffade vid evelina,nelly, frida och arvid + alla andra söta ungar förstås med mammor! william var väldigt busig å ville hälsa på filip idag...vi satt mellan anna och william, nelly och evelina och både de barnen har jag nu kommit framtill att de är små tjuvar :) de vill ha filips saker om de så bara är handduken:)  men de är sååå söta!!

sen efter babysången vare meningen att vi skulle ta en prommis när vi kom hem...påväg hem så åkte vi förbi emilie och elma som var på väg hem till mormor...hurtbullar då!! surrade lite innan vi rullade vidare....men när vi kom utanför här så började de skvätta på bilrutan....så då tänkte jag att innan jag hunnit upp,bytt kläder och hämtat liften så har filip både vaknat å de har hunnit börja regna...så då får vi bort till ica finsta och köpte muffins och ballerina choko och gick sedan till momma för att få lite kaffe å fika:) väl där så sa jag sedan att jag tänkte putsa hennes fönster då hon innan tyckt de sett så jäkliga ut och eftersom hon fyller år imorron och itne vill ha nått då..och man måste ju uppvakta med nått litet tycker ju jag åtminstone...så då blev ju det perfekt! så nu kan hon se ut igen!
när vi var där så fick vi sms av evelina och nelly som var hemma själv och sällskaps sjuk....blev bjuden på middag dit kl 17...så kvart i 5 åkte jag från mamma å dit....var nå tok på E 4 påfarten birsta och nån utlandsreg bil...golf med takbox som inte ökade farten och som sedan låg långt ut i väggrenen på påfarten.....*idiot*

väl hos evelina och nelly så fick vi börja med att kolla blöjan då filip precis vaknat för 2a gången....somnade ju i bilen från babysången och sov sedan i babyskyddet hos mamma hela tiden....vaknade precis då vi skulle åka därifrån....somnade sedan om i bilen och vaknade då vi var framme...men shit vad de hade skötbordet högt :P kände mig riktigt kort....hehe sen fick vi klä av filip lite då de har väääääldigt varmt i sin lgh. fick god middag....kyckling och ris med massa gotta! sen fick jag varma hallon med vitchoklad till efterrätt... *mums mums* vart massa surr och bus med barnen....nelly tänkte bita filip i handen....iaf. stoppa in den i sin mun:) filip fick prova nellys lekhage....han var nöjd precis hela tiden!! vart dock lite grin strax innan vi åkte hem, men kräktes först lite efter att ha ätit...å sen vart de grin...men då var prinsen trött så då vare dags å klä på och fara hem....kom hem kvart i 9....
då vaknade han å vart gnällig då jag provade lägga honom i sängen på en gång...så då vart de pyjamas och amma...sen somnade han tillslut halv 10...så nu ska jag med sova strax....janne ringde strax innan 10 och då kom jag på att jag hade helt missat hemmafruarna på tv.....de är väl själva f*n....de enda program jag ser på hela veckan och jag kan aldrig lära mig när de är tisdag!! så då får man väl vänta till reprisen på söndag igen då....hmmpf.

nu ska jag lägga upp lite bilder på våra busbarn!!
sen sova så jag blir pigg tills imorron då vi ska hälsa på lina och lille tiger!! *längtar* då kommer filip kännas stooor igen :)

natti natti!!
och tack evelina & nelly för supergod mat och trevligt sällskap, heeeeela dan!!!Massa bilder....orkar inte göra nå bild texter, men tror bilderna talar för sig själv...nelly är iaf. född 10/9-08 och filip 1/1-09....våra älskade sötnosar!!

nu äre natti natti!!

*kram kram*

Kommentera inlägget här :