hel dag med farfar!

publicerat i Mitt liv som jag ;);

Filip eller Philip är ett mansnamn, av grekiska Philippos som betyder 'hästvän'.

Namnet har varit mycket populärt som dopnamn sedan 1980-talet. Sedan 1998 har det pendlat mellan första andra plats på topplistan. Den 31 december 2005 fanns det totalt 33 483 personer i Sverige med namnet, varav 22 561 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1424 pojkar namnet, varav 1117 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: I Sverige 2 maj, i Finland 8 mars.

 

japp idag har vi haft en heldag med Filip´s farfar Clas. vi var till matfors å kollade lite hus å grejjer, var även upp å kollade på villorna i mårtensro...oj där skulle man kunna bo, en annan del av sundsvall om man säger så:)

sen så skulle vi tanka bilen på statoil bergsgatan...då luktade filip illa och just som jag tänkte att han skulle klara sig tills vi kom fram till birsta baren så hörde jag hur de mullrade i babyskyddet...så då vart de till att plocka fram alla grejjer och byta blöja i bilen! och läkt hade de ju naturligtvis gjort, har aldirg varit med om en så full blöja! så då var de nya kläder och Filip vart på ett helt annat humör...sen vare bara mat grin men när vi väl kom fram så var han inte så himla hungrig...vart sedan en sväng in på birsta city för janne behövde ett par nya byxor och där träffade vi Jossan och de var ju verkligen år och dar sedan, var väldans skoj! och även Erica och Jocke var där....andra som var där trodde säkert Jocke var pappa till Erica´s mage :P riktigt stor den är nu! hon tyckte Filip vuxit å blivit stor men var ju ett tag sedan vi sågs! sen for vi hem hit, jag startade en maskin med tvätt eftersom jag fick ihop en del i bilen *haha* kör nu den andra. Filip låg lite i gymmet och sen busa lite med farfar...han fick även idag lite potatis och palsternacks puré och han gillade de bra idag med. bra å prova lite färdiga burkar innan man ska göra lite själv....ska köpa lite pärer sedan å prova det med.

 

nepp nu ska jag kolla lite annonser fixa jackan som ska packas och skickas.....

 

undra vad som händer ikväll då....ska ni göra!?!?!

 

Kommentera inlägget här :