hmm, nu behagar han somna..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
....i babysittern.tröttisen då..jobbigt å kliva upp 6. dessutom så vaknade han 20 i 3 vaknade filip i morse,eller jag kallar de natten:) men de var väl väntat från min sida eftersom han somnade vid halv 7-7 igår kväll ju. men när jag skulle plocka upp honom där vid 20 i 3 så hittar jag honom liggandes tvärs över sängen, på MAGE!! hehe sötisen då....nu när han lixom fått in tekninken på hur man gör så ska han visst prova det all sin vakna tid iaf. om han hamnar på rygg...haha

verkar vara svårt att somna till riktigt nu, men han har börjat röra sig mkt. mer innan han helt pplötsligt faller in i sömnen. är väl nå stor pojks fasoner.....vägra erkänna att man är trött å försöka stå emot så länge de går:)

idag är de dags för babysång igen!! känns som en evighet sedan sist fast de bara var 1 vecka sedan. och så ska vi skjutsa mormor till frissan innan vi ska dit....vi ska ju alla till bosvedjan så då passar de ju jätte bra...hon ska va där halv 12 och vi 12...men vi ska hälsa på elma och emilie den tid som blir där imellan innan vi går tillsammans ner till sången!

ha en bra dag! inte bra väder idag heller men de regnar iaf. inte ...... inte än iaf.!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jempa:

Du är utmanad, kolla i min blogg ;)

Kommentera inlägget här :