idag är ingen vanligt dag!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nä för idag är det mamma´s födelsedag!! ja må hon leva, ja må hon leva! många grattis på din födelsedag!! vi ses i kväll!!
idag är det även ett år sedan mamma fick veta att hon skulle bli mormor om 7 månader. Det var även den 13/5 förra året som vi var på inskrivning på MVC hos Gunilla. och nu 1 år senare så ligger jag några kilo under inskrivnings vikten *wiiehooo*

nu ligger filip här bredvid...trodde han skulle somna, eftersom han slog ingen ögonen i min famn, men när jag la ner honom så slog han upp de 2 blå igen! men han kanske somnar sedan i bilen eller på prommisen med Lina och Tiger.GRATTIS Mamma, Svärmor & Mormor på din födelsedag!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamm, mormor, svärmor:

Tack så himla mycket för gratulationen och jag minns mycket väl vad jag fick veta idag för 1 år sedan...lite chock vart det nog ändå , även om du velat ha barn i flera år redan då.

Tack så himla mycket för hjälpen med fönsterputsningen i går också Kana det var guld värt att få se genom skinande blanka fönster idag på min dag.

Janne smsade ett Grattis också 7.10 i morse... hurra, hurra, hurra va ni e´ bra !!

Kram

momma

2:a kommentar, skriven , av Jempa:

så småningom ska familjen utökas är det tänkt såklart. Så att börja kika på hus och större lägenhet i tid måste man nog :) man vill ju inte ta första bästa.

Jadu, vilken dag kan passa dig?

Kraam!

3:e kommentar, skriven , av emilie:

ja då ska jag komma ihåg 11/1 då(borde jag kanske göra för pappas skull också men ändå....jo Peppe blev fartsyndare idag när han hade bråttom hem till föräldragruppen som vi nu nästan kom för sent till i alla fall... den var förövrigt rätt bra tyckte jag! :-)

4:e kommentar, skriven , av Veronica:

Aaa, den är köpt på Ur o Penn. 198:-, riktigt bra pris!

Kommentera inlägget här :