idag har varit en myysig dag med Lina och Tiger!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
oj så liten å sååå söt man kan vara...kan inte minnas att Filip var lika liten....fast underbart söt förstås å de är han ju fortfarande! och världens glá skit! men Tiger var ju nu uppe nästan i Filip´s födelse size så visst han har varit så liten....men tiden går ju så fort...han är ju fortfarande liten men nu när de kommer mindre att jämför med så känns han ju som ett barn ist. för en bebis:) svårt å förklara men ni med barn förstå nog...haha men vi fick god lunch och fika hos dem och de bodde så mysigt...fick även hälsa lite på chincillorna....(stavas de så tro)
sen efter vi varit där så åkte jag för att fixa blommor till mamma....vet att hon inte ville bli firad och fick present igår men blomma måste man ju ändå ha med! kan man ju ge ändå fast man inte fyller år ju! så efter de var jag upp å hämtade mera blöjor till filip som hade lagt av ena riktiga dyng blöjor hos Lina & Tiger....tror jag bytte blöja 4 gånger och en del gånger hann jag nästan bara ta på så var de dags å ta av....undra om de var curryn igår hos Evelina & Nelly som vart för mkt. för lill magen....kan inte minnas nått annat "starkt" han kan ha fått i sig.....
Filip hade fått en tuff tröja av pappa oxå nu medan han varit borta... ska knäppa en bild sen...den ligger i tvätten nu.

Filip var iaf. jättebusig när vi var hos mamma och fikade....hon sa till och med...vilken busunge de här kommer bli....janne fyllde i med att man får väl jaga han runt överallt:) ja de ska bli väldigt spännande å följa honom på sin resa genom livet! när klockan var där vid halv 7 så vart filip trött och hungrig tror jag...så då gick vi hem...gjorde gröt, som han för övrigt slukade i ett nafs nästan....så fort skeden var borta från munnen å han inte såg tallriken så grinade han upp sig men vart sedan nöjd på en gång han fick mer. så nu äter han en vanligt barn portion våran lill fis.

här kommer lite bilder från idag! ska snart hänga tvätt å sen blire nog sängen....försöker stå emot godis suget så därför får man väl gå och lägga sig...haha imorron äre HLR som står på schemat! får väl se vem av oss som åker iväg först!

kram kramTiger håller på att vakna, medan Filip är jätteglad!Nu är vi vaken och väldigt nöjda! sötisarna då!!Filip klappar Tiger så snällt! men Tiger undrar om vi är klar med
knäppningen nu så han kan somna om :)mammas stora kille!! bananen fick oxå vara med på ett hörn!Mina prinsar!! men Filip var mer intresserad av momma ;)Vad säger du, ska vi hitta på nå bus!?!?!?ååh pussar och kramar gillar jag sa Filip.bidde lite trött efter allt bus och hos momma då får man slappa på
köksbordet :) *mysigt*

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jempa:

Söta bilder :)Vi har tänkt o bo rätt så centralt, men blir det hus kan man förstås bo lite längre ifrån stan, annars blir det förmodligen alldeles för dyrt.

Nja, johannedal hade vi inte tänkt oss, men tack för erbjudandet ;) Vart ska ni flytta då? Var dte ett hus ni hittat?Onsdag till veckan kanske kan funka?

Kraaamar!

2:a kommentar, skriven , av Linda:

Jag har en ny design. kolla in den vet ja.

3:e kommentar, skriven , av Momma:

Klart att det bästa man har sätter man ju på bordet...eller hur ??

Kommentera inlägget här :