ja då vare tisdag då igen..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
känns som veckorna går väldigt fort...idag har vi iaf, varit på babysång.....var en väldigt liten grupp idag:( sen efter de så tog jag och filip en promenad hem 40-45 minuter tog det.....var lagom skönt i luften, fortfarande lite kyldiga vindar...skulle va bra om man haft en tunn väst så man slapp ha så mkt. på armana, är ju maten man är rädd om! :)
messade med maria då vi började gå från b-svedjan om de ville möta oss så kunde vi ju gå tillsammans hem och precis nog så hade de ju gått ut så då vände de bara å gick å mötte oss vid ridskolan...mysigt med en lite pratstund, kunde dock inte följa med in till dem sedan då jag inte hade så många blöjor kvar och var tvungen att börja med middan då klockan var ju snart dags för pappan att sluta på jobbet....hade ju en bajs unge idag....bytte blöja då jag kom fram till sången men han bara bära ut han till de andra barnen så hörde jag hur de lät å luktade....så då vare bara gå iväg igen:) så idag har han haft en skitardag :)
fick iaf. lite potatis och palsternack´s puré vid 17 tiden...värmde bara lite då han inte brukar villa äta så mkt. men de slukade han snabbt så då värmde jag resten och öppnade en ny burk så han åt nog ca en halv liten burk....men så fick mamman och pappan mat....sen kom thomas och busade lite med filip och vi vuxna fick lite fika! sen vart han akut lessen å tjurig så då vare dags för gröten....blev tyst på en gång...så då åt han igen vid halv 7...å när den var slut så vart de pyjamas å sen amma lite å han slocknade på engång i min famn och nu sover han i sin säng...idag var en riktig ätar dag jämfört med igår! *mamma´s duktiga kille* måste ju få till lite midja så byxorna i garderoben hänger uppe :)

ikväll äre desperata hemma fruar å de ska jag INTE missa denna vecka...missade de ju förra tisdagen plus reprisen i söndags:( jag som skulle sova i tid....fast har ju sagt jag ska sova 22 så de blir ju precis det!
imorron ska vi oxå ta oss i väg på en promenad sen skulle vi varit på ica och köpt lite mera gröt som börjar ta slut och så mat till prinsen!
idag kom albumet som jag beställt på filip oxå...haha säger jag bara, men nu vet jag hur de funkar och bilderna blev jättebra!

nepp nu blire tv och mys i soffan!!

tjing!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

dom är fortfarande för stora, speciellt brallorna... men sååå fin i dom iaf. min lilla go onge!!

Kommentera inlägget här :