ja de var de det...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja då är lägenheten värderad och det var inte illa.....bättre skulle de vara om vi var själva. så nu vet man ju iaf!
igår då var ju filip hemma med pappa på förmiddagen då jag var på HLR- utb. för spädbarn-puberteten. det var mkt. intressant och jag fick ett kursbevis oxå! men jäkligt dålig stil att inte man kommer eller hör av sig när man har anmält sig! i min grubb fattades det 1 person och när janne gick sedan på em så fattades det 3 st. så han fick ha utb. själv! hade man vetat de så hade ju filip kunnat vara med och janne kunnat gå med oss på fm!!!
men iaf. så hade de gått jättebra för pappa och filip men jag hade inte trott nå annat heller! klart pappan fixar de där lika bra som mamman! man gör ju inte saker på samma vis men så komemr de ju alltid att vara och de är ju bra barnet får lära sig det....och vi mammor måste ju släppa in papporna så de oxå får försöka! skönt var det ju nu att filip börjat äta gröt..kunde jag slappna av lite bättre när jag visste att de fanns mat hemma och att han inte behövde amma om han skulle bli hungrig! sen var jag upp på förlossningen oxå för att be att få min journal! så nu har jag läst den! tiderna stämde nog rätt bra med vad jag minns....men de var nog värkar där som jag inte kände men som syntes på CTG-kurvan...men kryst värkarna hade jag bara 50 min sen var han ute:) jag är iaf. som sagt väldigt nöjd med min förlossning! tänkte ta med mig en bebis hem igår oxå å säga till filip att storken har kommit med ett syskon :P de var ju så söta och mysigt å höra de där dova grinet, jämför med nu! men glömmer nog fort hur det var :)

nepp nu ska jag slappa lite innan filip vaknar....han har sovit 1 timme nu iaf.!
funderar på att åka på ica nu jag...hämta ljus kartongen som kommit så jag kan meddela alla att de är dags å hämta! sen så behöver ju filip blöjor!

filip har förresten fått fina kläder av momma idag!! *tack tack snälla*

jag vill ha hus!!


trevlig helg!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

kul att det gick bra med värderingen, håller en tumme för fortsättningen också... saknade er såklart igår på fikat, men vi syns kanske på tisdag i alla fall!

Kram kram

Kommentera inlägget här :