ja nu vare ett tag sedan...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
igår hamnade vi iaf. på mitt jobb för att fylla i sommar semester ansökan...så v 32 har jag semester i år...jag håller mig i min period, har ju sen semester i år..så skulle väl ha fått barn nästa år egentligen då jag har tidig *haha* men får spara lite föräldraledigt så jag kan ta låååång ledigt med mina prinsar då!

igår em så var vi till solvägen å kikade på hus men de var inte så intressant...eller halft som halft...sen åkte vi och handlade till middan som skulle bestå av ett nytt oprövat recept med tacogratäng som jag lånat av veronica för länge sedan men inte tagit mig för att prova.... å de var ju synd jag inte gjort de tidigare för de var ju verkligen suuupergott å så enkelt!
min goa kusin patrik kom igår på besök med sin ännu goare tjej catta...de sov över tills idag och hade med en present till filip en "tärning" som var mjuk med bla. en spegel och en kanin med öron som man kunde dra i som satt fast på den och så var det en pingla i den och gud så han skrattade åt den igår när de busade....han skratta så han kikna...mamma´s sötfis. men han ville inte somna i vanlig tid igår...la honom i sängen men han vaknade på en gång....kräktes lite och ville vara med oss å gosa...så vid 22 så for ögonen igen efter lite gnäll i sängen! men han var vekligen jätte trött men vägrade somna! *undra vem han är lik?* skoj med besök då kan man inte sova....

somnade runt 2 i natt och vaknade av filip 20 över 6 i morse...varför sover han alltid så länge när man skulle behöva upp i tid eller bara när pappan är hemma....hmm sen vid 7 somnade vi om...tänkte vi kunde sova till 8-9 tiden då vi skulle vara på ikea 10 hade vi tänkt så vi skulle hinna innan de skulle åka hemöver vid 14 tiden...men gissa när vi vaknade.....10:15, de är ju så....sover bebis, så sover hela familjen....hahah pappan kom ju i säng ännu senare:) men när vi väl kom upp å åt frukost så kom vi ju iväg i bra tid ändå! och hann med både ikea och birsta city, äta lunch....träffa både camilla med bäbisen i magen...*lite avis på magen blir man allt...mysigt* sen på intersport så träffade vi på emilie, elma och peter....* GRATTIS Emilie på din födelsedag!!* sorry jag inte grattade dej då men visste inte om de förrän nyss då jag läste bloggen:)
idag fyller även min kusin paula år....vilket även är patriks lillasyster!! GRATTIS på din födelsedag! hoppas du haft lika tur med vädret som oss!

var väldigt svårt att veta vad man skulle ta på filip idag...då de är varm men man ändå kanske måste ha honom uppe....så i birsta vart de mjukisar och långärmad body...men de fick ha ta av sig då vi kom hem...hade ju haft honom i bärselen och han hade krämat lite vilet tryckts fram på låret så de kläderna ville vi inte ha nå mera:) så de vart de andra tunna bomullsbyxor och en vit långärmad body...tänkte ta shorts men kändes kallt för honom även om han låg i vagnen och kunde haft filten ....men väntar nog in i juni kanske...har ju honom uppe i knät oxå och då äre ju bökigt å måsta ha filt.

nu har janne somnat här bredvid i soffan....*min söta underbara sambo* som hängde all tvätt fast jag bara bad om att hänga de små grejjerna som örngott och handduk efter gästerna så skulle jag ta påslakan och lakan som är bökigare att hänga. har även fått en förskotts morsdags present idag....jättefina rosor! TACK MIN UNDERBARA SAMBO & SON!!
imorron är de ju min första MORS-dag som ska firas,sen kommer det att hända 1 gång om år för resten av livet.....*mys*

idag har filip fått ett kvälls dopp i baljan, fick inviga att leka med badankan oxå....den var rolig...sen så har han nu börjat plaska massor....men måste nog köpa ett extra halkskydd i till baljan då ha gled på de som var...för nu ville han ju knappt ligga utan bara sitta och plaska och banka i kanten å leka med ankan....kanske måste ta med badgrejerna till hallsta på fredag så vi kan bada hela familjen....*mysigt de vore* är ju träslaget där på lördag som pappan ska vara med på så hoppas de blir sånt här väder så vi kan vara med och kolla....är ju inge skoj om de blir regn lixom...då kan jag ju lika väl vara hemma....

nepp nu slutar jag för idag...tror jag fått med det viktigaste å roligaste som hänt! har iaf. hittills haft en kanon helg!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

hur skulle du kunnat ha veta det...

men tack tack!:-)

Vi vinkade till Janne lite senare idag när vi tog en prommis efter vägen hos mamma å pappa å han körde förbi. Vet inte om ni var med i bilen du å Filip också kanske?

2:a kommentar, skriven , av Anna-Karin & Elin:

Ja, det var såna från Medela med spets. Det verkar fungera hittills, men ibland läcker jag jättemycket om hon inte ätit på några timmar och jag rör mig mycket. Så vi får se. Hur fungerar bhn från apoteket. Tar du av den om du ammar på natten. Jag funderade på att köpa en sån när jag var gravid, men valde att vänta till hon kommit. Just på natten är det bökigt för bharna är ju inte gjorda för att man ska sova med dem och inläggen åker som sagt omkring och det blir blött i sängen och på bhn.

Kommentera inlägget här :