måndag å vi är hemma ensam igen...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men denna veckan kommer pappan hem på onsdag kväll! *längtar*
idag har vi tagit en promenad med maria, lykke och ofelia mit i dan...tog 1 timme...fast vi hade lånsamt tempo men de får man ha då man nästan nyss fått barn...vilket maria iaf. nyss gjort.... bara 13 dagar sedan idag....åh de tempot var perfekt för mig med! speciellt då man ska ha kraft kvar till nu på kvällen oxå då man ska göra allt själv... ingen avlastning lixom.

sen satt jag och filip kvar nere i grillen medan maria å de gick in för mat å annat. jag ville stanna ute så filip skulle få sova i vagnen för tar jag upp honom så vaknar han ju oftast. men efter 45 min gick jag upp då hade han sovit 1tim 15 min i vagnen...låg en stund på ballis men där var de alldeles för varmt så han fick flytta in till gymmet ist. men medan han låg ute så passade jag på att göra honom sällskap med dagens lunch/middag...

sen så messade maria å frågade om vi fortf. var intresserade av att följa med på en prommis till ica. som vi pratat om tidigare idag...och de ville vi ju, var ju lite vi behövde handla oxå.... där kom eva förbi efter att hon hämtat nya bilen sin...hade varit hem hit oxå men vi var ju inte hemma:)
köpte lite potatis och palsternacks puré på ica för å se om de är nått han gillar....så man får lite burkar sedan som man kan frysa in i. åt ju gröt 2 gånger igår och han gillade de skarpt! åt sista gången 21 och sen ammade han och slocknade sedan på engång å sov till 05:15 i morse.....skönt! hoppas de håller i sig! så de inte blir som förra veckan att han ska vakna halv 3 och så där... fast nu sover han ju fortfarande efter prommisen hem från ica....hmm var svalare och skönare på balkongen nu!

nu ska jag ladda in lite bilder från kameran som vart knäppt under helgen!

tack för en super mysig dag med massa promenad å surr maria, lykke och ofelia!!!

kram på er alla!
*vi saknar pappan*

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

tack tack själv :) men nästa gång blir det inte så mkt surr och ingen glass i caféet när vi går till ICA :) att sitat i en lekpar i blåst och amma va ingen mega hit :P kram

Kommentera inlägget här :