mysig dag i solen med sovmorron och mys fika på charm med filip och momma nu ikv.!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja i morse vaknade filip kvart över 7 för blöja och mat....hade gnytt några gånger tidigare men somnat om...så även mamman:) då hade jag läkt på ena sidan så de var en stor fläck i sängen plus jag själv....då vare fullt :) sen så efter han ätit var väl klockan närmare 8 så då messade jag lite med emilie och evelina om imorron då vi ska fixa tröjorna till vårruset nästa vecka...sen somnade filip till slut som så då sov vi en stund och när han vaknade nästa gång å jag komma på klockan i taket så höll jag på att svimma....den var 10:45....så då vare bara upp äta gröt klä på mig och filip och sen ammade han lite igen var ju ett tag sedan sist...så sen gick vi ut å satt i utemöbeln med mormor....har även tagit bort liften i vagnen idag och satt dit bågen på sitt delen....så nu kan vi fälla upp ryggstödet så han kan sitta lilleman om han vill, mer nöjd då när man går i affär eller sitter still på fik märkte jag idag....han sov 2 gånger ute idag under tiden vi var ute.....första gången var 1½ h ca och sen var han bara vaken en stund och sen somnade han om i ca 45 min till....skönt ute med "ny" vagn och så varmt å fint som de varit idag...så mamma han lyckats bli lite röd idag....hehe
sen efter middan så åkte jag,filip och momma på BC, skulle ju fixa tröja tills imorron och så skulle jag köpa mjölk men var även och hämtade ut chinosarna som jag la undan igår! och så vart de en sån där go tvål som jenny bloggade om för nån dag sedan..... luktar loveli
filip fick sig ett par shorts och en ny linne body så han kan ha vanliga tröjor och slippa glipa....fast snart får han nog vara utan den då de börjar bli varmt.... fick även 2 set av momma med t-shirt och shorts...så fina!! *tack så mkt. säger filip* sen vart de go fika på charm, var sedan in på coop för å köpa mjölk och våtservetterna som ica inte har,...och så hoppade en badanka fram från hyllan också så en sådan fick filip....tokigt:) han börjar ju kunna sitta lite mer i baljan nu när man håller i honom å då kan de ju va kul med nått annat än termometern å leka med:)

nu kommer lite bilder sedan ska jag duscha!

natti natti!!

*KRAM*

tack för en mysig dag!!
*finast*

*lill-bus och stor-bus* efter gröt och pyjamas....klart man är pigg då man sovit hela dan...sover för jäkla bra ute...nu måste man ju dock sitta ute då jag tagit bort liften så han inte alls kan sova på ballis....hmm kanske ska ha liften kvar uppe så jag kan lägga ut han där..går ju bra om man öppnar upp helt! jeje får se. nu blire duschen!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Momma:

Fina sommarkläder bara sommaren kommer någon gång .. Räcker ju ett tag också när det är kort ärm o ben Visst kan han ju sova på balkongen i liften än ett tag ....när det inte är soligt o hett.

2:a kommentar, skriven , av jempa:

jag är också sugen på chinos! Så himla fint jue :)

Ja visst luktar duschcremen gott? ;P

Kram!

Kommentera inlägget här :