mysig dag i solen med trevligt sällskap!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har det varit den årliga vårstädningen här på området! mysigt och kul å träffat alla som tinar fram nu när våren/sommaren kommer....synd inte alla är ute...de är ju många man inte ens vet bor här då man ser dem ute...haha men jag har rensat i rabatten efter tistlar, synd bara jag inte hade nån liten spade så jag kunde gräva upp dem som satt fast å bara gick av men de vart ju bra många mindre....sen så har jag även rensat rabatten runt ute möbeln här...så nu är det eriksson,mattsson, henriksson residens i sommar:) men har iaf. fått en massa sol idag och filip vart lite grinig men de var pga trötthet...så efter lite grin så slocknade han tillslut å sov sig igenom hela städningen...vaknade då de var dags för mamma å få sig en hamburgare som föreningen bjöd på....grillat,kaffe och kaka! *mumma* sen så var vi tvungen att avvika då vi skulle till viktor,pernilla och lilla moa för att hälsa på,,,,skulle vara där till mellan 14-15 men kom vid halv 4 :) Alf ville hålla lite i Filip å de fick han....de var så nöjda båda två...han har ju sjungit bäbä för Filip här ute på gården nångång i mars....undra om lill prinsen minns det:)

de hettar lite på bröstet, ansiktet å armarna...men skönt å få lite sol och dessutom ha nått å göra medan Filip sover......lite trist å bara sitta då han sover!

här kommer lite bilder från alnön...Filip var så snäll å klappade Moa försiktigt på armen....tror dock inte de kom med på någon bild.
Moa född 16/11-08
Filip född  1/1-09

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

Vilka sötisar, Filip å Moa! :-)

Verkar som det blir fika tisdag denna vecka, jag undrar vad jag ska sätta prio på, sång lr fika...hur gör du?

Kommentera inlägget här :