mysig dag med bästa vännerna!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag har vi haft en hel dag med evelina och nelly!
var in och fixade mina glajjer påväg till stan... de vart snarare sämre än bättre,....förr skavde de bakom örat, nu trycker de på näsan plus att de fått till så bågen är smalare på nå vis så nu får jag märken på sidan av skalmarna oxå....usch orkar verkligen inte dit nå mer....är ju så bökigt med parkering! men får väl se imorron efter fika/lunch träffen om jag orkar he mig till stan för att fixa...vill ju att de ska vara perfekta! så jag kan använda mitt andra par sedan å "gå" in dem oxå!

idag har vi ju då som sagt umgåtts med underbara vännerna evelina och nelly! har ätit på bakgården.... inte den godaste kycklingsalladen men de fick funka! skulle även besöka amningsrummet men där tröck jag på knappen 3 gånger å inget hände...hörde tom, hur de plingade i kassan.....evelina gick å sa till....kan ni öppna dit ner typ...å tills var fick hon bara ja de kan jag väl... IDIOTER...men de var väl ingen nyhet att barista inte är så särskillt bra....varken på städning eller service....bara duktiga på att ta betalt! 23 spänn för en 33cl dricka tex. de vet ju vi i mamma fika gruppen:) sen så har filip fått sig ett par underbyxor. kan vara bra då han ligger i tröjan å inte har body ist. för att bara ligga i blöjan och så sen till sommaren kan man ha dem som byxor då han åker vagn å de är varmt! blir perfekt!
hälsade sedan på, på mitt jobb var upp på plan 6 å träffade dem på kontoret oxå....men filip han sov då....men sen när monica öppnade hans tröja så vaknade han....då kikade jag bort å rätt som de var så var han i hennes famn :) hon är ju så liten så han såg så stor ut där! men de var så fina tillsammans!! sen var vi ner till dem i källaren och vi kom nog inte därifrån förrän klockan var 16 tror jag....då hade filip kräkts i omgångar, 2 ggr på min klänning på golvet lite å sig själv....var en kräk eftermiddag kan man säga! men han skötte sig så bra! åt lite å pratade,lite grin då han var väldigt trött efter att inte ha sovit nått...och sedan somnade han en stund efter att han ätit....låg i mitt knä i kanske 30 min. go fisen!
fick ett jättefint sett av anette som hon köpt i thailand till filip....gulligt att hon tänkte på honom!! en t-shirt och shorts! så fina .....men lite stora, men perfekt att ha till sommaren och sen som pyjamas eller så! men de har ett konstigt storleks system....där går de efter vikt...så detta är för 8-10 kg...eheh och om man kollar på det så ser de väl ut å kunna vara 68-74 kanske i svensk strl.

filip somnade strax efter 19 idag efter att ha ätit upp hela smakportionen av gröten och sedan ammat...duktig kille!! han har fattat galoppen...mat är livet !!! :P

nepp nu blire roomservice!

*jag saknar min janne och filip sin pappa*

bilderna på filip är från i morse....han har nu vuxit i snobben dressen som är i 68 tänk att de är så olika i strl beroende på vem som sytt :) men han vart super snygg i den. fast de är klar, ALLT KLÄR EN SKÖNHET!!! :D...bodysarna från sandra och peter var oxå lagoma! var ju tvungen att prova dem då de inte såg så jättestor ut  och de var ju tur det...men perfekt nu att ha kortärmat under huvtröjor å annat...varmt men ändå inte för varmt som de kan bli med en långärmad body.

Kommentera inlägget här :