nu har jag gjort kväll

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp nu är de kväll å min tid...nu har jag både gjort mat, matat filip med gröt och ammat när han inte ville ha nå mer vet inte vad de blev för fel men han bara börja tokgrina....sen så slocknade han i min famn så idag bidde de ingen pyjamas....men får väl se hur länge han tänker sova....om de är för natten eller bara någon timme....och är de för natten så kommer min nästa undran...när tänker han då vakna imorron bitti?!?!

filip somnade 12:10 idag och sov ända till 14:25 så även mamman slog igen sina 2 blå halv 2-halv 3....de var såå skönt och välbehövligt efter den tidiga morgonen!
sen efter att vi vaknat så gjorde vi oss klar och så åkte vi för att hämta pappan å sen hämta paket och handla lite på ica innan de var hem och göra middag.....korvstroganoff å ris....*mums*

imorron är de babysång igen och innan dess ska några av mammorna å bebisarna träffas å fika på stan men tror att vi skippar de då vi bara hinner dit och träffa dem en snabbis och sen vidare till sången...men hade ju varit rackarns skoj att träffa dem då de var länge sen sist nu,....kunde ju inte följa med hem till Mia och Axel i fredags heller....men nästa vecka så hoppas jag att de ska passa!!!

idag fick jag förresten en faktura från H&M som var makulerad....men där stog även att jag hade 1 krona till godo.de är inte illa :) undra vad jag ska handla för den....haha ska kika på lite shorts till lillen iaf.!
måste i veckan kolla på nå kläder till honom som han kan ha på dopen på lördag oxå, nån skjorta eller så :) nu ska jag ta och läsa vi föräldrar tror jag som även den kom idag!

ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentera inlägget här :