onsdagen har varit mysig!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja dejten med jenny uppskattades av både mig och filip väldigt mkt.! får absolut inte gå lika länge till nästa gång!! Vi gick ett varv på stan in i de vanliga affärerna.hittade en skjorta till filip på h&m för endast 29:- billigt, tur jag hade en 50 check. vart en leksak oxå men ska byta den till en annan tror jag....innan vi träffade jenny så var vi in på lindex jag och filip! hittade 2 bodysar till filip och ett par strupor till mig...de han har i 62 börjar ju bli lite tajt i grenen...och så var de ju med korta armar. sen vart de fika på bakgården...massa gotta där! och äta middag skulle jag ju göra sedan så de bidde bara en fika! filip var busig...lite gnäll först men nöjd på en gång då han fick komma upp och se sig runt. stog och satt i mitt knä...fick tag i assietten oxå...hehe börjar få långa armar!! :P när han låg i vagnen innan när han fick en leksak då had ehan de bara en stund sedan kastade han den utanför vagnen...så nu börjar det  *haha*

sen kom janne och hämtade oss i parkeringsgaraget ( de regnade ju och då var de ju enklast å träffas där då man skulle fälla ihop vagnen och sånt...) jag och filip kom dit först, medan vi väntade ca 15 min på pappan så somnade filip i vagnen....jobbigt å gå på stan å spana på brudar!
somnade 20:00 efter gröt och amning! hoppas han sover till 6 imorron med! han har ju blivit stor nu och kan hålla sig mätt lite längre!

nu är david här efter jobbet och hälsar på! janne och han ska dricka lite öl och så umgås!

lägger in lite bilder från idag men pappan ville inte vara med så jag fick klippa bort honom...därav dem konstiga bilden!
Filip gillade verkligen att vara hos Jenny!!


(lånad av Jenny. www.jempas.se)


(lånad av Jenny, www.jempas.se)jennys gofika! se hon fick ett hjärta!Filip kikar på Jenny!Söta jenny!


 
Hej! vad är du för snygg tjej?!?!?Ååh jag får stå i knä och busa!ÅÅÅ du var rolig dej gillar jag!!!de händer nått därborta!Men så vart han så här när vi kom till parkeringsgaraget för att vänta
på pappan.myser i pappas famn, men pappan ville inte va med på bild...


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jempa:

han e så gullig FiliP! :) Ja, dagen var jättemysig, skönt att bara sitta o slappa o fika!Ha det så bra! Vi får ses snart igen!

Kraamar

2:a kommentar, skriven , av Karro&Oliver:

Jasså vad roligt :-)

Ska ni på Stellas dop?

Prästen sa att det var 8 dop samma dag i den kyrkan.

Håller tummarna på fint väder.

3:e kommentar, skriven , av Jempa:

det låter ju som en jättebra idé! :) Det måste vi göra någon dag.

Kramar

Kommentera inlägget här :