skit skit jävla skit!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu funkar inte boxen till tv:n....hallå klockan är snart 21 och de är veckans viktigaste dag! tisdag= desperata hemma fruar!!!= helig kväll mellan 21-22.

filip sover iaf. i sängen sen kvart i 8....hoppas nu bara att han sover iaf. till 5-6 tiden imorron....eller varför inte 7?
ikväll har han varit lite grinig sedan han vaknade efter power napen på 20 min i babysittern....sånna dagar som gör de blir jobbigt å va själv först en hel dag och sedan på kvällen/natten med...tur de inte är så ofta som han är så längre... oftast är de bara då han ska komma till ro innan ögonen faller igen.

*tack snälla momma för alla fina saker!* nu kommer filip bli gatans tuffaste kille som hon på affären sa:)

har vunnit ett par skor till filip på tradera oxå....har betalt dem nu så hoppas de kommer innan veckans slut. så kan vi kanske använda dem ist. för tjocksockar nu när de är vår:) fina från addidas...kan vara lite stor men funkar nog perfekt hela sommaren sen då han ska börja lära sig gå och så...

ne nu ska jag surfa lite å hoppas att vi hinner få tv till 21!

annars bloggar jag kanske nå mer!

var förresten en bild som tydligen inte kommit med igår...måste se om den finns kvar på kameran!hmm konstigt...finns då inte i borttaget på datorn,....

Kommentera inlägget här :