städat lite på bloggen:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu har jag städat lite bland länkarna...och är de någon som jag helt tappat bort uan att veta om de naturligtvis så säg till!! nu har ju flera fått sina små så då måste de ju stå med:) eftersom bloggarna nu mer handlar mest om våra barn...

var en mysig tur i birsta idag!! go ungen var nöjd hela tiden, sov några powernap´s och åt lite...hans armar har blivit fruktansvärt långa väldigt fort...hehe fick tag i min morotskaka...fulla handen med kladd...men nått sånt ska inte bebis äta än, hade dock inte med någon mat till honom då han än så länge grisar ganska bra och sitter inte helt bra själv i matstol men hyffsat iaf. dessutom så äre ju bara smakisar å lite han äter än så då får bröstet vaxckert vara bra!

köpte ett svart papper på panduro så vi äntligen kunde limma fast filip´s fötter i ramen så nu ska de bara skrivas ålder och hängas upp på väggen!

ikväll ville han inte äta upp hela gröten heller inte maten han fick innan..började bara tok grina..vid matdags så var han nog väldigt trött å sen vid gröten så tror jag att han kastade sig lite bakåt och vart rädd....men sen ibland så får han som nån slags ryckning...vet inte om de har att göra med de kraftiga gråtandet eller om de är som hicka men han kastar som med huvet samtidigt...svårt att förklara.... så de blev amma och sen somnade han på engång så hoppas han ska sova bra hela natten....hoppas han sover till 6 iaf. imorse vaknade han halv 6 också helt ok tid. för imorron ska vi ju va ute på alnö innan 12 då dopet börjar!

idag har vi även plockat upp gåstolen från källaren...han nådde ner riktigt bra men tog sig mest bakåt och sidled...var mest intresserad av att slå på knapparna som han inte orkade trycka ner :( men när han väl lyckades med någon så lät de ju så högt,...men den är ju av äldre modell, kanske annat med dem nu som spelar och så. men kul för honom att kunna för flytta sig...för babysittern börjar han ju alltmer vrida sig i och så sprattlar han ju så mkt. men fötterna så han slår sig i kanten nere vid knapparna och de borde ju göra ont..

ne nu ska nog kag äta lite mer popcorn och sen borsta tänder och sova så man är piggis imorron!

kommer kanske bild imorron på filip i gåstol!

kram kram

Kommentera inlägget här :