tisdag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men jenny vad har du nu hittat på? ska kika snart....hoppas de är nått skoj å enkelt:)

idag har vi varit på babysång, var kul som alltid tycker dock tiden gick alldeles för fort idag :( sen var vi hem å hämtade momma och for sedan vidare till pirum parum i haga (säljer barnkläder för er som inte vet) filip charmade alla i butiken, trots att han kräktes lite...hehe men är man söt så gör de inget. där träffade vi på Annelie och hennes söta son oxå! har ju inte setts sen skolan å de var ju massor med år sedan *usch vad jag kände mig gammal nu* vart lite brydd när nån säger hej anna-carin bakom mig (hade inte kollat så noga på vem som kom in i butiken) så de vart lite surr en stund sen så kikade vi vidare på kläder till prinsen, men som vanligt är ju de man vill ha slut i strl eller kommer in till hösten igen. men vi lyckades hitta lite.... solhatt,2 bodysar,1par byxor å 1 par strumpor! solhatten skulle jag nog kanske haft 2 av....så man kan byta om den ena är i tvätten osv. men de får bli senare om de finns kvar....tycker ju fortf. den gröna var läcker oxå:) diggade även jeansen i baggy modell...men de skulle nog passa bättre när han typ kan ha 74 och är mer uppe och går...mer upprätt om man så säger så man ser modellen å de snygga på benen!

nu har filip somnat i babysittern... samma lika tidigt som igår 20 i 7....vill INTE kliva upp vid 3 inatt igen...vi kan väl sova till 6 iaf. filip?!?!?!

här kommer lite bilder från nu i em på kläderna och på när filip fick lite gröt...riktigt gott och glad är han, gillar de nog mer och mer! bra det så vi kan börja prova annat oxå. ska bli ganska skönt på nå vis ändå när han äter mer och jag inte behöver amma lika mkt. då de är lite bök med de där ibland! skönt å slippa massa varma inlägg i bh:n om inte annat :Pmamma: så ser haklappen ut.....lagom stor, tyg på ovensidan å nån läder/plast på baksidan...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica:

Villervallas kläder är juh så himla fina!!

Kommentera inlägget här :