världens duktigaste,gladaste bebis...de har vi!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja han har varit så duktig i dag lille filip och så glad! han har legat i babygymmet å tränat massor..mamman har hunnit strukit gardiner å gjort klart i sovrummet,dammsugit hela lägenheten och så har pappan kunnat fixat klart med lister å sånt i sovrummet så nu äre bara lite fog i skarvar som behövs sen äre färdigt! ska fixa lite tavlor dit oxå....kanske kolla på det idag då vi ska en sväng till birsta!

åh i morse sov filip ända till 06:15 innan de var dags för mat så vi 7 strax efter så somnade vi om å sov till 09:30...skönt! men jag känner mig alltid trött precis då jag vaknar men när jag väl kommit upp så är jag piggis,....eller iaf. så pigg som man kan bli när man inte får den djupa sömn man hade innan bebis....men allt är värt att offra för denna söta unge! *älskar mina pojkar filip å janne*

ne nu ska vi bara vänta på att pappan ska bli klar sen så ska vi fara!

kanske kommer lite update sedan å kanske nån bild oxå som jag knäppt nu på fm.

SNART ÄR HAN RUNT PÅ MAGE!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av A-K och Elin:

Tack tack, snälla!! Jo, allt känns lite nytt och ovant så här från början. Men snart kommer vi på fikaträff. Hon har ju tränat på att äta ute nu en gång och det gick okej. Har också börjat träna inför Vårruset, men än är det långt kvar innan jag orkar gå, men det går snabbt framåt hoppas jag. KRAM Vad stor Philip har blivit!!

Kommentera inlägget här :